Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Όπως θέλαμε για 30’»

Πλήρως ικανοποιημένος απ’ την εικόνα του Παναθηναϊκού για τα πρώτα 30’ ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που πάντως δεν είχε παράπονα απ’ το «νεκρό» διάστημα της ομάδας του στο φινάλε.

Ιβάνοβιτς: «Όπως θέλαμε για 30’»
Άρεσαν στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς τα όσα είδε απ' τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Γαλατάσαραϊ για 30', που δικαιολόγησε την χαλάρωση στο τέλος λόγω και του μειωμένου ροτέισον.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Για τριάντα λεπτά παίξαμε όπως θέλαμε και είχαμε προετοιμαστεί για να παίξουμε. Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα και γρήγορα. Αυτό το κατορθώσαμε, αλλά από την στιγμή που σταματήσαμε είδαμε τι μπορεί να κάνει η Γαλατάσαραϊ στο πέντε εναντίον πέντε».

Για την διαφορά που έπεσε στο τέλος: «Πιστεύω ότι ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος και σφιχτός και καλάθι μπορεί να έχει σημασία στο τέλος. Τα τελευταία 7-8 λεπτά χάσαμε την ένταση και την συγκέντρωσή μας, δώσαμε την ευκαιρία στη Γαλατά να μπει στο παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν στα όριά τους, κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να έχουν δώσει περισσότερα αλλά χαλάρωσαν».

Για την επικείμενη προσθήκη του Λαουάλ: «Ο Λαουάλ θα έρθει αύριο και θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: