Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μανωλόπουλος: «Κλειδί ο τρόπος που ξεκινήσαμε»

Στο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στην προσήλωση των παικτών στο πλάνο μέχρι το τέλος.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Δείξαμε χαρακτήρα. Φαίνεται ότι ήταν ένα εύκολο ματς για το ποσοστό μας στα τρίποντα, αλλά το κλειδί ήταν ο τρόπος που μπήκαμε, η ενέργεια που βγάλαμε και η τακτική που ακολουθήσαμε. Ήταν περισσότεροι οι λόγοι για να κάνουμε τη σημαντική νίκη» δήλωσε αρχικά ο στενός συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προσθέτοντας: «Παίξαμε πολύ καλά. Μπήκαμε πολύ δυνατά, μείναμε πιστοί στην τακτική μας και δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ. Στο τέλος, η κούραση και η χαλαρότητα, μειώθηκε η Γαλατά, χωρίς να την βάλουμε στο παιχνίδι».
Για το εκτός έδρας ματς με την Άλμπα, επισήμανε: «Κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια. είμαστε παναθηναϊκός και οφείλουμε να το κάνουμε αυτό. Θεωρώ ότι πρέπει να το διορθώσουμε. Με την προπόνηση και τη δουλειά θα γίνουμε καλύτεροι. Η Άλμπα είναι καλή ομάδα, χτυπά όλα τα ματς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτών: «Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω. Είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Είτε αυτό λέγεται σουτ, είτε ριμπάουντ. Όλοι ήταν καταπληκτικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: