Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να νικήσουμε»

Καλή η νίκη επί της Γαλατάσαραϊ, αλλά ο Βλάντο Γιάνκοβιτς… σκέφτεται ήδη το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο Βερολίνο, με στόχο το πρώτο διπλό στο Top-16.

Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να νικήσουμε»
«Ρολόι» δούλεψε το πλάνο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για να έρθει η νίκη επί της Γαλατάσαραϊ, όπως είπε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, που έδωσε… μπαμ-μπαμ σύνθημα διπλού επί της Άλμπα την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βαδίσει πιο άνετα σε ρυθμούς πλέι οφ.

«Δεν υπάρχουν μυστικά, το βασικό στοιχείο ήταν πως μπήκαμε δυνατά απ’ την αρχή. Δεν θέλαμε να δώσουμε περιθώρια νίκης στην Γαλατά, παίξαμε βάσει πλάνου, όπως ήθελε ο κόουτς. Λίγο στο τέλος τα χαλάσαμε, αλλά στο τέλος νικήσαμε άνετα. Δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να παίξουν ελεύθερα, παίρναμε το αμυντικό ριμπάουντ και φεύγαμε στην αντεπίθεση, μας βγήκαν και τα σουτ», είπε ο διεθνής φόργουορντ στην κάμερα της NERIT και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και να συνεχίσουμε στο Top-16, αλλά και το θέαμα καλό είναι για τον κόσμο. Είναι βασικό το επόμενο παιχνίδι με την Άλμπα εκτός έδρας, αν θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά. Πρέπει να το πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό που μας έχει λείψει μακριά απ’ το ΟΑΚΑ είναι ένα γεμάτο 40λεπτο. Κάνουμε καλές προπονήσεις, είναι αρκετά τα παιχνίδια, είμαστε και άτυχοι με τους τραυματισμούς, αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο… παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: