Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αλαφούζος: «Όνειρό μας ένας πανίσχυρος Παναθηναϊκός»

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στη SportDay. Σε ποιους παίκτες έστειλε μήνυμα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Αλαφούζος: «Όνειρό μας ένας πανίσχυρος Παναθηναϊκός»
Ενοχλημένος από την απόδοση ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στη SportDay, και τόνισε ότι αυτοί απομονωθούν.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ υπογράμμισε πως η ομάδα συνεχίζει με αποφασιστικότητα την υλοποίηση του ονείρου, που θέλει έναν ισχυρό Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά.

«Η πίκρα και η στενοχώρια που έχουμε από τον δίκαιο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την καλύτερη Ξάνθη, μας κάνει ακόμα πιο αποφασιστικούς, για να υλοποιήσουμε η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία το όνειρό μας και του χρόνου να παρουσιάσουμε έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό, όπως τον θέλει ο κόσμος του. Συνεχίζουμε στο σχέδιο που έχουμε χτίζοντας από κάτω προς τα πάνω, χωρίς πολλά λόγια, Από την αρχή είχαμε πει, ότι θα είμαστε έτοιμοι την τρίτη χρονιά και αυτό θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο κ. Αλαφούζος και στη συνέχεια μίλησε για τις εκκαθαρίσεις που θα γίνουν:

«Δεν θα ανεχθούμε την αδιαφορία από παίκτες. Οποίοι δεν θέλουν να μοιραστούν το όνειρό μας θα απομονωθούν. Τέλος η ανοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: