Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Με Κόστα κόντρα στον Παναιτωλικό!!


Με στόχο την τρίτη σερί νίκη του θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, ύστερα από μία εβδομάδα αποχής από κάθε δραστηριότητα. Στην αποστολή ο Ρικάρντο Κόστα.

Με Κόστα κόντρα στον Παναιτωλικό!

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν ακόμη ένα «τρίποντο», ύστερα από μία εβδομάδα που δεν είχαν υποχρεώσεις, λόγω της αποβολής της Νίκη Βόλου από το πρωτάθλημα την προηγούμενη Κυριακή.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου την αποστολή, στην οποία δεν είναι ο Εγιάλ Γκολάσα, αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Υπάρχει όμως ένας... νέος! Ο Ρικάρντο Κόστα! Ο προπονητής του "Δικεφάλου του Βορρά" συμπεριέλαβε τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό στην αποστολή κάτι το οποίο είχε φανεί και στις προπονήσεις.

Όλα δείχνουν ότι οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσικά και Ρατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Νομπόα με τον Τζανδάρη δίπλα του, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Σαλπιγγίδης και ο Μακ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης και ο Περέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Ρικάρντο Κόστα, Παπαδόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Μαντούρο, Κουλούρης, Ρατς, Κωνσταντινίδης και Κίτσιου*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: