Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

«Ο ενθουσιασμός μας έχει καταστρέψει»!

Για τη μεγάλη πρόκριση της Ξάνθης σε βάρος του Παναθηναϊκού μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο τεχνικός διευθυντής των «ακριτών», Γιάννης Παπαδημητρίου.

«Όταν έγινε η κλήρωση δεν ήμασταν ευτυχισμένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα θέλαμε να την αποφύγουμε. Συνολικά όμως η Ξάνθη ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια πήρε την πρόκριση», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σκεφτόμαστε ότι έχουμε αντίπαλο τον ΟΦΗ και έτσι θα προετοιμαστούμε. Σήμερα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια θα δούμε».

Για το αρνητικό σερί της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Και στα πρώτα παιχνίδια πριν το καλό σερί παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά η έλλειψη τύχης δε μας βοήθησε. Μετά ήταν καλύτερα τα πράγματα και τώρα έχουμε και πάλι τα ίδια συμπτώματα. Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είμαστε ευχαριστημένοι, αλλα΄δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Θα δούμε τις λεπτομέρειες για να μπορούμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τα παιχνίδια».

Για τη συμβολή του Λουτσέσκου, αλλά και τους στόχους της ομάδας:

«Εχει μεγάλη συμβολή και ο προπονητής μας, αλλά και οι παίκτες μας για την θετική πορεία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε με τον οποιονδήποτε αντίπαλο στο 90λεπτο. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και στόχος της ομάδας είναι να κρατηθεί στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις. Στόχος είναι τα πλέι-οφ και το Κύπελλο. Αυτός είναι από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και κυνηγάμε το επόμενο παιχνίδι. Όταν έρθει το Κύπελλο, στόχος μας θα είναι να περάσουμε στον ημιτελικό. Ο τεράστιος ενθουσιασμός για το Κύπελλο μας έχει καταστρέψει στο παρελθόν. Θα πάμε βήμα βήμα και δε θα κάνουμε το ίδιο λάθος».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: