Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Έκτακτη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη!!

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο ΑΣ Αρης. Πρώτη ημερομηνία ορίστηκε για τις 1 Φεβρουαρίου και σε ενδεχόμενη έλλειψη απαρτίας θα επαναληφθεί στις 5 του μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σύμφωνα με το καταστατικό σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 01/02/2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο ‘ΔΙΑΚΟΝΙΑ’.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και έχουν καταβάλει και την συνδρομή του μηνός Ιανουαρίου 2015.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευσης θα επαναληφθεί την Πέμπτη 05/02/2015 στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα. Απαρτία θα θεωρηθεί όσα μελή και αν παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα».

Θυμίζουμε ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
  • Επικύρωση της απόφασης του Δ.Σ. του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ περί της ανάθεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών στον Κοσμά Καλαιτζίδη (ALEX KALAS),
  • Αποδοχή από τη Γενική Συνέλευση των προτεινόμενων μελών που θα απαρτίσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ και τα οποία θα εγκριθούν από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης,
  • Εκκαθάριση μητρώου μελών ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’,
  • Διαγραφή Χαράλαμπου Σκόρδα από μέλος του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’,
  • Διάφορα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: