Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Κίτσιου: «Ενωμένοι σαν γροθιά»

Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Στέλιος Κίτσιου. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο αρκεί όλοι να είναι ενωμένοι:

«Το μήνυμα που στέλνω στον κόσμο είναι ότι κάθε Κυριακή ενωμένοι σαν γροθιά και ως οικογένεια πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο Κίτσιου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναιτωλικό: «Για μένα είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολος και επικίνδυνος αντίπαλος και αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι χίλια τοις εκατό, θα το πληρώσουμε.».

Ο Κίτσιου χαρακτήρισε εποικοδομητικό το διάστημα όπου ο ΠΑΟΚ είχε μπροστά του με αφορμή την μην διεξαγωγή του αγώνα με την Νίκη Βόλου: «Είχαμε την εβδομάδα την δυνατότητα να ξεκουραστούμε αλλά και να βελτιωθούμε σε αδυναμίες μας για να είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια. Εμείς πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα», ενώ σχολίασε και την εικόνα της ομάδας στον πρώτο γύρο: «Στην αρχή του πρωταθλήματος παίζαμε καλά αλλά στη διάρκεια το χάσαμε αυτό και πιστεύω ότι πλέον θα έχουμε εκείνο το πάθος και την διάθεση για να κερδίζουμε τους αγώνες.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: