Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Β΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός, περίπατο ο Ολυμπιακός!!

Άγριο "χώσιμο" Αλέφαντου στον SportDog για τα ...ερείπια του Αναστασίου! Τι λέει για ΑΕΚ, Ηρακλή και ...Κετσπάγια; Η αποκάλυψη με Ντουρμάζ και ποιον του θυμίζει ο Μπουχαλάκης. Στα δύο χρόνια που είναι ο Αναστασίου είδα τον πιο δραματικό Παναθηναϊκό σε αυτό το ματς με την Ξάνθη! Από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο. Και στη φυσική κατάσταση είδα πρόβλημα. Ας έπαιζαν με 10. Ερείπια.

Δεν επιτρέπεται να αμύνεσαι συνεχώς στην έδρα σου, είναι νόμος του ποδοσφαίρου ότι έτσι κάποια στιγμή το γκολ θα το φας. Σαν ομάδα Β΄ Εθνικής ήταν σε αυτό το ματς.

Πολύ πεσμένοι και οι παίκτες, ο Πέτρις ήταν σαν να έπαιζες με άλλον έναν παίκτη λιγότερο, ο Μέντες τίποτα, ο Μπεργκ ακόμα και αυτός δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ο Δώνης λες και ξαφνικά πήραν τα μυαλά του αέρα, στατικός, δυο κούρσες κάνε ρε Δώνη να βγάλεις την ομάδα σου πιο έξω.

Περίπατο θα κάνει ο Ολυμπιακός, θα πάρει το νταμπλ. Ήταν μεγάλο ολίσθημα αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός, θα γυρίσει πολύ πίσω με αυτό το ματς, θα έχει διχόνοια. Μεγάλο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό αυτός ο αποκλεισμός από την Ξάνθη σε συνδυασμό ότι έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και στο πρωτάθλημα.

Βλέπω τη Γιουβέντους συχνά, την είδα και τώρα με την Πάρμα στο 0-1 που προκρίθηκε στα ημιτελικά, τη βλέπω και στο πρωτάθλημα, ο Αλέγκρι κάνει έξυπνες κινήσεις, όταν βρει τα σκούρα κάνει εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές, το γυρίζει σε 5-3-2 και κλειδώνει το αποτέλεσμα που θέλει. Γι΄ αυτό και σαρώνει στην Ιταλία.

Εσύ Αναστασίου δεν μπορούσες να βάλεις τον Τριανταφυλλόπουλο στόπερ να κλειδώσεις πίσω, να παίξεις με 3 στόπερ ένα 5-3-1 αφήνοντας τον Μπεργκ μπροστά, αφού είχες μείνει με 10 παίκτες; Να έβαζες 3 χαφ να τρέχουνε και να οχύρωνες την άμυνα.

Καλός προπονητής αυτός ο Λουτσέσκου, έξυπνη τακτική, μεθοδικά, υπομονετικά, όχι βουρ στην επίθεση και να μένει ανοικτός πίσω, υπομονετικά στρίμωχνε τον Παναθηναικό μέσα στη Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή, και στο πρώτο ματς μου άρεσε, κατά κράτος την καθάρισε την Κέρκυρα και πέρασε.

Για για τον Ηρακλή σας είχα πει από το πρώτο ματς παρά το 2-2 ότι στο τελευταίο 20λεπτο τον είχε διαλύσει τον Αστέρα, ομάδα Β΄ Εθνικής ο Ηρακλής, και ότι ο Βεργέτης πάει να διαλύσει τον Αστέρα που είχε φτιάξει ο Τσιώλης.

Μια που είπα περί Τσιώλη, αμαρτία είναι, πάνε να πάρουν τον Κετσπάγια στην Εθνική Ελλάδας. Ποιος είναι ο Κετσπάγια, άμα γίνει αυτό θα είναι ντροπή για τους Έλληνες προπονητές. Ποιος είναι ο Κετσπάγια που τον διώξανε κακήν κακώς από την εθνική Γεωργίας, απέτυχε παταγωδώς στην εθνική της χώρας του, τον φορτώνανε με πολλά γκολ.

Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό στο 8-0. Ο Τύρναβος φύλαξε πολλούς βασικούς του, όμως μπορείς να δεις ότι ο Περέιρα έχει ανεβάσει πολλούς παίκτες. Και οι νέοι έχουν βελτιωθεί, γενικώς τα χαφ τρέχουν πιο πολύ και πιέζουν, ο δε Ντουρμάζ είναι αποκάλυψη. Εκπληκτική η ανάστασή του.

Τι έκανε ο Μίτσελ με αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να καταλάβω. Άλλο Ντουρμάζ βλέπουμε τώρα. Φοβερός στο ένας εναντίον ενός, βάζει τα γκολ, δίνει τις ασίστς, άλλος παίκτης έγινε. Και μου αρέσανε οι δηλώσεις του Περέιρα που είπε ότι αυτόν θέλει να μείνει διότι είναι καλός στο ένας εναντίον ενός και ξέρει μπάλα. Κι εμένα τέτοιοι παίκτες μου αρέσουνε.

Ο Διαμαντάκος έχει μείνει στάσιμος, ο Μπενίτες δεν τραβάει, εκείνος που ανεβαίνει και σας είπα πριν λίγο καιρό ότι έχει προοδεύσει και βλέπω ότι αυτός μπορεί να εξελιχτεί σε πολύ καλό παίκτη, είναι ο Μπουχαλάκης. Μου θυμίζει τον συχωρεμένο τον Κοτρίδη!

Έχει βελτιώσει ήδη την ταχύτητά του, πρέπει να δουλέψει κι άλλο, να επιμείνει στην έκρηξη στα πρώτα μέτρα. Ξέρει πολλή μπάλα, έχει φοβερό σουτ, καλές πάσες, ψηλό κορμί, αυτόν όταν λείπει ο Τσόρι μπορείς να τον χώσεις πίσω από τον φορ βάζοντας μαζί του στον άξονα 2 χαφ να τρέχουν. Πρέπει να τον προσέξει ο Ολυμπιακός τον Μπουχαλάκη.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: