Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αναστασιάδης: «Πειθαρχία και προσπάθεια…»

Διαβάστε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης, αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:
Για τη Νίκη Βόλου: «Αυτά είναι άσχημα πράγματα, καλό θα είναι αυτά να λύνονται από την αρχή γιατί μετά δημιουργούν προβλήματα στον κόσμο και τις ομάδες. Αυτά είναι ένα από τα μείον του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπάρχουν και άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν τα ίδια πράγματα».
Για το φιλικό με την Μλάντοστ: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι προπόνησης παίξανε παιδιά που δεν είχανε παιχνίδια, που είχανε προβλήματα από μεγάλη απουσία δώσαμε ένα παιχνίδι σε Νομπόα-Παπαγιαννόπουλο για να δούμε που βρίσκονται».
Για την ομάδα του: «Μας έπιασαν οι ιώσεις και αυτό με προβληματίζει γιατί αρκετά παιδιά έχασαν πολλές προπονήσεις, ελπίζω μέχρι το ματς να είμαστε όλοι καλά».
Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Η θέση του σαν ομάδα είναι πολύ καλή έχει καλό προπονητή και είναι μαζί αρκετό καιρό κάτι που είναι θετικό. Θα χρειαστεί αγωνιστική πειθαρχία και προσπάθεια από την πλευράς μας για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: