Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο Ντρογκμπά δεν το 'χει κόντρα στη Σίτι!! (vid)

Μόλις πέντε φορές έχει σκοράρει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Ιβοριανό να προορίζεται για το κενό που αφήνει στην επίθεση της Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα.  
Ο Ισπανός φορ των «μπλε» τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας για τη συμπεριφορά του και χτυπήματα στους Τσαν και Σκρτελ, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Λίβερπουλ, την περασμένη Τρίτη, στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ντιέγκο Κόστα ήρθε σε κόντρα τόσο με τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές των «κόκκινων», όσο και με τον Στίβεν Τζέραρντ κι ενώ γλίτωσε την ποινή από τον ρέφερι της αναμέτρησης, ενημερώθηκε από την FA πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αποψινό ντέρμπι τίτλου με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, όσο και για τα δύο ματς που θα ακολουθήσουν.
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι αυτός που καλείται να τον αντικαταστήσει στην επιθετική γραμμή των «μπλε», ωστόσο, δεν... το 'χει απέναντι στους «πολίτες». Σε 14 παιχνίδια, έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές και μάλιστα, η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα απέναντι στον σύλλογο του Μάντσεστερ ήταν τον Οκτώβριο του 2007, όταν είχε βρει δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα και είχε μια ασίστ στο εντυπωσιακό 6-0 της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Τον λογαριασμό απέναντι στους «πολίτες», τον άνοιξε τον Μάρτιο του 2006, όταν σκόραρε πάλι δύο φορές σε εντός έδρας ματς των «μπλε», χαρίζοντας τη νίκη (2-0) στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Στο ματς της επόμενης σεζόν, τον Αύγουστο του 2006 και πάλι μπροστά στο κοινό της Τσέλσι, πέτυχε ένα γκολ με τους Λονδρέζους να επικρατούν με το τελικό 3-0.
Η τελευταία φορά που σκόραρε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ήταν το 6-0 της 27ης Οκτωβρίου του 2007, συμπληρώνοντας πέντε τέρματα απέναντι στην αποψινή αντίπαλο των «μπλε» και διεκδικήτρια του τίτλου.




*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: