Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Δέδας: «Δεν υπάρχει φαβορί, το παιχνίδι είναι 50-50» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Δέδας. Ο 35χρονος γκάρντ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής (1/2) με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και στις απώλειες του Κακαρούδη (ρήξη χιαστών) και του Μπρέμερ (μεταγραφή στην Κόνιασπορ).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δυστυχώς ένας συμπαίκτης μου δεν είναι καλά. Μιλάω για τον Κώστα Κακακρούδη ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστών. Είχαμε και το περιστατικό με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, οπότε ας ελπίσουμε να ήταν το τελευταίο αυτό που συνέβει».

Για το αν όλα αυτά που συμβαίνουν αποδυναμώνουν τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη: «Πρώτα από όλα μας αποδυναμώνουν ποσοτικά χάνουμε δύο παίκτες που παίζανε μίλαω για τον Μπρέμερ και τον Κακαρούδη. Ότι και να κάνουμε μέχρι το παιχνίδι δεν μπορούμε να έχουμε άλλους παίκτες, οπότε θα προσπαθήσουμε αυτοί που είμαστε με όποιους τρόπους σκεφτεί ο προπονητής μας. Όντως είναι σημαντικές απώλειες καθώς έχουμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι δεν μας περισσεύει και πολύς χρόνος για φρεσκάρισμα με τα ταξίδια και τους συνεχείς αγώνες».

Για το πως βλέπει τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια ομάδα που στην έδρα του έχει μόνο μια ήττα απο τον Κολοσσό Ρόδου. Παίζει οργανωμένο μπάσκετ είναι ομάδα προπονητή. Στην έδρα του πιστεύω πως αν δεν είναι το φαβορί το παιχνίδι είναι 50-50. Η βαθμολογική θέση των ομάδων πιστεύω δεν λέει κάτι.

Για το αν ο Άρη είναι το φαβορί: «Οι διαφορές των ομάδων πέρα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι μικρές. Λόγο έδρας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ίσως υπάρχει λένα ελαφρύ προβάδισμα στον Άρη αλλά αυτό θα φανεί στο γήπεδο, δεν θέλω να μειώσω την ομάδα μας αυτά είναι σχετικά».

Για το αν το προηγούμενο παιχνίδι αφήνει κάποια «σκιά» και σε αυτόν τον αγώνα: «Για το προηγούμενο παιχνίδι τα έχουμε πει. Είναι απόφαση του δικαστηρίου να συνεχιστεί ο αγώνας και εμείς το σεβόμαστε αυτό. Ελπίζουμε να μην γίνει κάτι παρόμοιο στο μέλον».

Ακούστε τις δηλώσεις του Γιώργου Δέδα στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: