Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Σκόουλς: «Πρέπει να θαυμάζουμε τον Ντιέγκο Κόστα»

Υπέρ του Ντιέγκο Κόστα τάχθηκε ο Πολ Σκόουλς, εκφράζοντας την άποψη πως ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι δέχεται συνεχώς σκληρά μαρκαρίσματα και χτυπήματα από τους αντίπαλους αμυντικούς προκειμένου να... γίνει έξω φρενών και να ξεσπάσει.  
Ο φορ της Τσέλσι είναι πλέον τιμωρημένος για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το αποψινό ντέρμπι τίτλου των «μπλε» με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η συμπεριφορά του στον πρόσφατο επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Λίβερπουλ και τα χτυπήματα στους Τσαν, Σκρτελ και Τζέραρντ, του απέφεραν την ποινή της FA, ωστόσο, την ώρα που όλοι μιλούν για... αδιόρθωτο άνθρωπο, ο Πολ Σκόουλς τάχθηκε υπέρ του και ανέφερε:
«Έχω πολύ διαφορετική άποψη από αυτή που επικρατεί για τον Ντιέγκο Κόστα. Δεν θεωρώ ότι οι ενέργειές του ήταν τόσο επικίνδυνες και πιστεύω ότι τον έχει προκαλέσει και ο Μάρτιν Σκρτελ. Η άποψή μου είναι ότι ο Ντιέγκο Κόστα τρώει... πολύ ξύλο μέσα στα παιχνίδια, τον κλωτσάνε και τον χτυπάνε τόσο ώστε να χάσει την ψυχραιμία του και να το εκμεταλλευτούν οι αντίπαλοι. Πρέπει να τον θαυμάζουμε που δεν έχει ξεφύγει...».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: