Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Δεν προλαβαίνει ο Γκολάσα, «ΟΚ» ο Κόστα!

Εκτός αποστολής από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό θα μείνει ο Γκολάσα που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ίωση. Κανονικά προπονήθηκε ο Ρικάρντο Κόστα.

Δεν προλαβαίνει ο Γκολάσα, «ΟΚ» ο Κόστα
Ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ έβγαλε ο Ρικάρντο Κόστα ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό που θα ανακοινωθεί το Σάββατο.

Αντίθετα, εκτός αυτής θα μείνει ο Γκολάσα, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι έχει ταλαιπωρηθεί από ίωση τις τελευταίες μέρες.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του δούλεψαν πολύ σε τακτική και στημένες φάσεις, όχι μόνο με συγκεκριμένες ασκήσεις, αλλά και με τη διεξαγωγή προπονητικού διπλού, στο οποίο φυσικά δεν συμμετείχαν οι Τζιόλης και Δεληγιαννίδης που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να επανενταχθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ έφαγαν όλοι μαζί μετά το τέλος της προπόνησης, ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί το πρωί του Σαββάτου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: