Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Στο All Star Game ο Κάζινς!!


Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του τραυματία Κόμπι Μπράιαντ στο All Star Game που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη.

Στο All Star Game ο Κάζινς
Θα λάβει τελικά μέρος ο ΝτεΜάρκους Κάζινς στο All Star Game που θα γίνει στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης στις 15 Φεβρουαρίου.

Ο 24χρονος άσος θα πάρει τη θέση του Κόμπι Μπράιαντ που θα απουσιάσει από τη μεγάλη συνεύρεση των αστέρων του ΝΒΑ μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο δεξί του ώμο.

Ο πληθωρικός σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, καθώς κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι σκοράρει 23,8 πόντους με 48% ευστοχία, μαζεύει 12,3 ριμπάουντ και μοιράζει 3,2 ασίστ, ενώ παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένος και στην άμυνα.

Μάλιστα αν τελειώσει τη σεζόν σε αυτό το ρυθμό, θα γίνει ο έκτος παίκτης μετά τους Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Σακίλ Ο’Νιλ, Κέβιν Γκαρνέτ, Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Λαβ στα τελευταία είκοσι χρόνια στο ΝΒΑ που θα έχει 23 πόντους και 12 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Παραπονεμένος από την απόφαση αυτή είναι λογικό να αισθάνεται ο Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο εκρηκτικός πόιντ γκαρντ έχει οδηγήσει μαζί με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στην τρίτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ με ρεκόρ 32-14 έχοντας 21,8 πόντους και 6,2 ασίστ κατά μέσο όρο, σε αντίθεση με τους Σακραμέντο Κινγκς που έχουν ρεκόρ 16-28 και βρίσκονται στην 12η θέση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: