Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Οδηγίες προς…αφελείς και βαθιά νυχτωμένους!!

Όσοι πιστεύουν ότι η σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και τον κόσμο του είναι γελασμένοι. Οι μυημένοι στα μυστήρια του μεταφυσικού μας ποδοσφαίρου και στους ερυθρόλευκους αποκρυφισμούς του λιμανιού θα μπορούσαν – αν τους το ζητούσαν βέβαια ορισμένοι οι οποίοι αμφισβητούν την συγκεκριμένη άποψη – να τους οδηγήσουν και μάλιστα πολύ εύκολα στην «πηγή της αλήθειας».

Άλλωστε λίγο – πολύ σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, έχουν πιει λίγο νεράκι από αυτή την πηγή, έτσι ώστε δικαιολογημένα να χαρακτηρίζεται και ως πηγή της γνώσης για όσα συμβαίνουν στο χώρο. Αλήθεια τι θα τους έλεγαν και τι θα τους συμβούλευαν; Νομίζω απλά πράγματα. Μερικές λαϊκές θυμοσοφικές αναφορές προφανώς θα βοηθούσαν σε μια εύκολη και άνετη κατανόηση των πραγμάτων. Σίγουρα θα βοηθούσαν να μπουν γρήγορα στο νόημα και να προσεγγίσουν ομαλά τη σκληρή πραγματικότητα. Αυτό αφορά περισσότερο κάποιους αφελείς και βαθιά νυχτωμένους οι οποίοι εδώ και δεκαετίες, είτε ως παράγοντες είτε ως φίλαθλοι δεν βλέπουν ένα μέτρο μπροστά τους. Στην περίπτωση λοιπόν η οποία αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση (ποιοτική μέχρι στιγμής) του ΠΑΟΚ και το δίλλημα αν αυτή αποτελεί ένα γεγονός που έχει σχέση αποκλειστικά και μόνο με τον Δικέφαλο η απάντηση σίγουρα είναι εξαιρετικά σημαντική, μηνυματική και ως εκ τούτου χρίζει και ιδιαίτερης «ανάγνωσης».

Θα έλεγα, ότι δεν χρειάζεται κανείς να είναι μυημένος σε μεγάλο βαθμό στα μυστήρια και στους αποκρυφισμούς του ελληνικού ποδοσφαίρου, για να αντιληφθεί ότι αυτή η ενίσχυση ανησύχησε και ταρακούνησε τους Πακιστανούς. Ήδη μετά και το «κάζο» που υπέστη το μεγάλο αφεντικό και την ταπείνωση του στη διεκδίκηση της μεταγραφής του Ρικάρντο Κόστα, τα καμπανάκια συναγερμού σήμαναν εκκωφαντικά συναγωνιζόμενα τις καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων. Ο συναγερμός που κηρύχθηκε έχει σκοπό να πετύχει γενική επιστράτευση και την απόλυτη ενεργοποίηση του μηχανισμού των μαφιόζων. Συγχρόνως την εφαρμογή του πρωτοκόλλου που αφορά τις επικίνδυνες καταστάσεις και την ψυχολογική προετοιμασία των σφαγέων που θα αναλάβουν την διεκπεραίωση ακραίων αποστολών οι οποίες στο σύνολο τους θα αφορούν την εξόντωση του επικίνδυνου ανταγωνιστή. Γκιρτζίκης, Μποροβήλος, Μπριάκος, Ζωγράφος από «χθες» δουλεύουν με βάρδιες καταστρώνοντας το βασικό σχέδιο που θα δημιουργήσει ειδικές συνθήκες για την ομάδα του λιμανιού, προκειμένου όταν έρθει στην Τούμπα να μην έχει το άγχος ότι θα χάσει την πρωτοπορία. Οι πρώτες «ζαριές» θα ριχτούν στα δύο ενδιάμεσα παιχνίδια με ορισμούς δευτεροκλασάτων αλλά αδίστακτων προφανώς έμπιστων και ορκισμένων εκτελεστών, ενώ η μεγάλη θα ριχτεί στη μάχη της Τούμπας κι εφόσον θα χρειαστεί θα είναι και η πλέον σημαντική και καταλυτική. Αυτό βέβαια θα συμβεί επαναλαμβάνουμε εφόσον δεν υπάρξει ενδιάμεση (προμελετημένη) απώλεια για τους Θεσσαλονικείς.

Με δυο λόγια, η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αυτόματα κινητοποίησε το μηχανισμό της συμμορίας, με την ΚΕΔ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο. Οι καμικάζι είναι έτοιμοι και ορκισμένοι. Νομίζω ότι μέσα από όλα αυτά τα απλά ρεαλιστικά αλλά και τόσο εξόφθαλμα οι κάποιοι αφελείς και βαθιά νυχτωμένοι που προαναφέραμε θα έχουν την ευκαιρία να είναι προετοιμασμένοι για ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί. Όπως το ίδιο θα πρέπει να είναι και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ. Η χαλασμένη διαιτητική φάρα – ελεγχόμενη κι εξαρτημένη δεκαετίες ολόκληρες – θα προσπαθήσει να κατευθύνει τα πράγματα και να τα οδηγήσει εκεί που της έχουν δώσει εντολή τα αφεντικά της εγκληματικής οργάνωσης.

Υ.Γ: Μέχρι στιγμής δεν πάνε καλά οι «δουλειές» του θρύλου με τον Μίνο Ραϊόλα. Δεν κατάφεραν να πουλήσουν ούτε έναν από τους πολυδιαφημιζόμενους παίκτες που είχαν βγάλει στην αγορά. Το εμπόρευμα έμεινε στα ράφια. Κασάμι, Αφελάι, Ντουρμάζ, Μαζουακού από του χρόνου τώρα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: