Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Άτυχος ο Ολυμπιακός που έπεσε με ΑΕΚ!!

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στον SportDog την κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και εξηγεί γιατί ο πρωταθλητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση απέναντι στην Ένωση. Ομάδα Β' εθνικής η ΑΕΚ στο κύπελλο κέρδισε 3-0 τον Ατρόμητο και χθες απέκλεισε σε διπλή αναμέτρηση, με 2-0 στη ρεβάνς την Κέρκυρα. Έχει, λοιπόν, δώσει τα διαπιστευτήρια της σαν ομάδα επιπέδου σούπερ λίγκας. Επειδή, όμως, μιλάμε για την ΑΕΚ, όχι για τον Ατρόμητο και την Κέρκυρα, το ζητούμενο είναι αν με την επιστροφή της θα είναι ικανή και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Να διεκδικεί τον τίτλο. Να αμφισβητεί την κυριαρχία του Ολυμπιακού.
Τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα "ανεβάσουν" την ΑΕΚ. Ακόμα κι αν αποκλειστεί, που είναι το πιθανότερο, η ιδιαιτερότητα της διπλής κόντρας με τον Ολυμπιακό θα είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία να ζυγίσει το αγωνιστικό της μέγεθος εν όψει της επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία.
Σίγουρα κανένας στην ΑΕΚ δεν ήθελε, πιο σωστά δεν περίμενε τέτοια δοκιμασία, να βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό αυτή τη σαιζόν. Έγινε, όμως. Άτυχη η ΑΕΚ; Μήπως ο "άτυχος" είναι ο Ολυμπιακός. Γιατί;
Ο πρωταθλητής είναι αυτός που έχει να χάσει τα περισσότερα σε περίπτωση που του κάτσει ανάποδα το έργο και αποκλειστεί. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι φαβορί η ΑΕΚ, η οποία όμως σύμφωνα με τους προαιώνιους νόμους της μπάλλας έχει κι αυτή ένα ποσοστό επιθυμητής πρόβλεψης.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ είναι το ντέρμπυ, γράφει ο apodytiriakias.gr
Αυτό είναι ντέρμπυ! Ποιος Σύριζα εναντίον της ΝΔ. Σε παρακαλώ. Εδώ μιλάμε για σφαγή. Για σύγκρουση δύο θηρίων και δεν βάζω στο λογαριασμό την αντιπαλότητα σε αγωνιστικό επίπεδο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Το ντέρμπυ πρώτα απ' όλα, πάνω απ' όλα είναι προσωπικό, του Μαρινάκη και του Μελισσανίδη.
Ο Τσίπρας δεν τα είχε με την ΝΔ, αλλά προσωπικά με τον Σαμαρά. Και ο μέχρι χθες πρωθυπουργός δεν έχασε από τον Σύριζα, αλλά από το παικτάκι τον Τσίπρα, όπως τον χαρακτήριζε. Η κλήρωση κυπέλλου έδωσε μια άνιση αναμέτρηση, τον πρωταθλητή Ολυμπιακό από τη μία και από την άλλη ομάδα Β' εθνικής, την ΑΕΚ. Δεν βλέπεις, όμως, το ένα από τα τέσσερα ζευγάρια μόνον ποδοσφαιρικά. Η κόντρα Μαρινάκη με Μελισσανίδη ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες έχει βαρέσει κατακόκκινο.
Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που έχουν αρπακτεί δημοσίως τα αφεντικά των δύο ομάδων, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Δημοσίως. Υπογείως ο πόλεμος ανάμεσά τους είναι εκτός ελέγχου. Να, γιατί έτσι ή, αλλοιώς οι δύο αγώνες κυπέλλου σφραγίζονται από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών που δεν θα... ξεκαθαριστούν ποτέ ανάμεσα στους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: