Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Φαβορί για το Final 4 η Ρεάλ»

Στα φαβορί για την πρόκριση στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας συγκαταλέγει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ιβάνοβιτς: «Φαβορί για το Final 4 η Ρεάλ»
Ιδιαίτερα προσεκτικός στην άμυνα θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Από την πλευρά του, ο Έι Τζέι Σλότερ τόνισε πως η «βασίλισσα» είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τα φαβορί για να προκριθεί στο Final 4. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και έχουν το πλεονέκτημα πως οι περισσότεροι παίκτες παίζουν για χρόνια μαζί. Τα πιο δυνατά τους σημεία είναι η επίθεση στο transition, αλλά και τα επιθετικά ριμπάουντ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Έι Τζέι Σλότερ, είπε: «Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα, που είναι από τα φαβορί για να κατακτήσει τη φετινή Ευρωλίγκα. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να παλέψουμε για 40 λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: