Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Το +6 και το +10!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσπαθεί στο σάϊτ του sport-fm.gr να κάνει…υπολογισμούς για τη μάχη του τίτλου, μετά την χθεσινή αγωνιστική και τις διαιτησίες της.

Το +6 και το +10
*** Όλα καλά.

*** Οφθαλμοφανές πέναλτι δεν δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού στην Τούμπα στο 84’. Γιατί εδώ δεν μιλάμε για τράβηγμα στην περιοχή. Υπάρχει το τράβηγμα το στιγμιαίο, όπου εκεί ο διαιτητής δίνει ό,τι θέλει. Κι υπάρχει και το τράβηγμα το παρατεταμένο, όπου εκεί υπάρχει ξεκάθαρα πέναλτι.

*** Αποβλήθηκε κι ένας παίκτης του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο στο 0-0 («πολύ εύκολα», όχι όπως λέω εγώ, αλλά όπως δήλωσε ο πάντα συγκρατημένος στις κρίσεις του προπονητής του Παναιτωλικού, ο Χάβος) και κέρδισε ο Παναθηναϊκός.

*** Με πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στην Τούμπα και μη «πολύ εύκολη» αποβολή του παίκτη του Παναιτωλικού, πιθανότατα τώρα θα είχαμε +10 κι όχι +6. Εκτός άμα κάνω λάθος στα μαθηματικά.

*** Αλλά έχουμε +6 και «όλα καλά».

*** Στην Τούμπα με φάουλ 19-14, οι κίτρινες ήταν 4-5. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ έκανε 19 φάουλ και πήρε 4 κίτρινες. Ο Ολυμπιακός έκανε 14 φάουλ και πήρε 5 κίτρινες. Κι εδώ τα μαθηματικά λένε άλλα.

*** Όμως, δεν πειράζει, «όλα καλά».

*** Αφού ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα στη διαιτησία…*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: