Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Επιστρέφει με Έβερτον ο Φάμπρεγκας!!

Την επιστροφή του Σεσκ Φάμπρεγκας στην αποστολή της Τσέλσι προανήγγειλε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι ο Ισπανός είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση των «μπλε» με την Έβερτον.

Επιστρέφει με Έβερτον ο Φάμπρεγκας
Στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Έβερτον θα επιστρέψει ο Σεσκ Φάμπρεγκας στην αποστολή των «μπλε», όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο 27χρονος Ισπανός είχε τραυματιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ, χάνοντας τα παιχνίδια με Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα. Ωστόσο, όπως προανήγγειλε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμος και αναμένεται την Τετάρτη να βρίσκεται στην αποστολή των Λονδρέζων για το παιχνίδι με τα «ζαχαρωτά».

«Πιστεύω ότι ο Φάμπρεγκας θα παίξει την Τετάρτη. Ήταν καλά το Σάββατο, όμως δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Άστον Βίλα για να προστατευτεί. Και ο Γούιλιαν αντιμετώπιζε ένα παρόμοιο πρόβλημα, με τη συμμετοχή του να ήταν επίσης επικίνδυνη. Το να χρησιμοποιήσεις δύο παίκτες που ήταν τραυματίες είναι ένα μεγάλο στοίχημα, οπότε, κόντρα στη Βίλα, αποφασίσαμε να ρισκάρουμε μόνο με τον έναν», ήταν τα λόγια του 52χρονου προπονητή που στη συνέχεια τόνισε ότι ο Φάμπρεγκας δεν έλειψε από την ομάδα του στο παιχνίδι με τους «χωριάτες», καθώς ο Ραμίρες βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα.

«Δεν μας έλειψε ο Σεσκ κόντρα στην Άστον Βίλα, επειδή ο Ραμίρες έχει επανέλθει στα καλύτερά του. Ήταν εκπληκτικός κόντρα σε Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα. Έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τον Σεσκ, όμως μας δίνει πολλά», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: