Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Αντιμέτωπος με το παρελθόν του!!

Ο Άλαν Πάρντιου θα είναι τη Τετάρτη το κεντρικό πρόσωπο αφού θα υποδεθεί την παλιά του ομάδα στο Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ

Αντιμέτωπος με το παρελθόν του

Ο προπονητής είχε μπει στο μάτι του κυκλώνα με μαζικό κίνημα φιλάθλων ν'απαιτεί την άμεση απομάκρυνση του, ωστόσο τελικά η διοίκηση δεν τους έκανε το χατίρι. Ο Πάρντιου τα κατάφερε μια χαρά, γύρισε το κλίμα και επέστρεψε από τους «νεκρούς» όπως χαριτολογούσαν στο Σαίντ Τζέιμς Παρκ, άλλα εκεί που νόμιζε κάποιος ότι ηρέμησε η κατάσταση, βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Το επόμενο βήμα ήταν άμεσο και αιφνίδιο. Η υπομονή είχε εξαντληθεί από τη πλευρά του 53χρονου και η πρόταση από την παλιά του ομάδα, στη οποία είχε κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής, ήταν λυτρωτική άλλα και εξαιρετικά δελεαστική. Στις 2 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε από τη Κρίσταλ Πάλας ως επόμενος προπονητής.

Λίγο παραπάνω από ένα μήνα πέρασε από τη πρόσληψη του από το σύλλογο του Λονδίνου. Τη Τετάρτη το βραδύ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο Σέλχαρστ Παρκ αφού η Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Νιούκαστλ.

Συμφώνα με την τοποθέτηση του στο Τύπο, πιστεύει ότι έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε ενώ σημείωσε είναι περήφανος για το έργο του. Πέρασε τόσο σπουδαίες στιγμές όσο άσχημες. Αισθάνθηκε ότι έφυγε με ψηλά το κεφάλι από τις «καρακάξες». Ο ίδιος νιώθει ότι έχει παίκτες και προπονητικό προσωπικό της Νιουκαλστλ στη καρδιά του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: