Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

«Δεν ήταν Γιουνάιτεντ αυτή...»

Ο Ντουάιτ Γιορκ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άπτον Παρκ», εκφράζοντας φοβερά παράπονα για την έλλειψη κίνησης των επιθετικών της ομάδας χωρίς τη μπάλα, ώστε να ανοίξουν διάδρομοι και να δημιουργηθούν ευκαιρίες.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ντάλεϊ Μπλιντ, λυτρώνοντας ουσιαστικά την ομάδα του που παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο.
Ο Λουίς Φαν Χάαλ «χαράμισε» τον Ρούνεϊ στα πλάγια του «διαμαντιού» της μεσαίας γραμμής, ο Φαλκάο δεν έδωσε απολύτως τίποτα στην ομάδα και αυτός που έβγαλε τα κάστανα απ' τη φωτιά ήταν ο Μπλιντ στις καθυστερήσεις.
«Δεν είδα τη μπάλα να κυκλοφορεί σωστά. Η κίνηση των παικτών δεν ήταν αυτή που έπρεπε, ειδικά στην επίθεση για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για γκολ. Οι Σακό και Βαλένσια για τη Γουέστ Χαμ έκαναν περισσότερη δουλειά στη γραμμή κρούσης από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ. Δεν είναι Γιουνάιτεντ αυτή... Δεν παίζει με τον κλασσικό τρόπο της Γιουνάιτεντ» ανέφερε για το παιχνίδι ο παλαίμαχος φορ της ομάδας, Ντουάιτ Γιορκ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: