Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Διαψεύδει τα περί Αλβανών επενδυτών ο ΠΑΣ!

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα διαψεύδει δημοσιεύματα που ήθελαν τη διοίκηση της ομάδας να βρίσκεται σε συζητήσεις με Αλβανούς επιχειρηματίες για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Διαψεύδει τα περί Αλβανών επενδυτών ο ΠΑΣ
Καμία επαφή με Αλβανούς επιχειρηματίες δεν είχε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει καν η πρόθεση πώλησης μετοχών της ομάδας.

Η ανακοίνωση των Γιαννιωτών έρχεται να απαντήσει σε δημοσιεύματα στα οποία γινόταν λόγος για επαφές με συγκεκριμένους επιχειρηματίες που στο παρελθόν είχαν συνδεθεί και με την Πάρμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διαψεύδει τα σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Σχετικά με το ενδιαφέρον που φέρονται να έχουν εκδηλώσει επιχειρηματίες από την Αλβανία για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ και οι οποίοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχαν εμπλακεί στα διοικητικά της ιταλικής ομάδας "PARMA FC" στην οποία αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Άντι Λίλα.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπήρξε επαφή με τους συγκεκριμένους επενδυτές καθώς επίσης ότι υπάρχει πρόθεση πώλησης πακέτου μετοχών. Η μοναδική ενέργεια στην οποία έχει προβεί η ΠΑΕ "ΠΑΣ Γιάννινα 1966" είναι το να απευθύνει πρόσκληση στους φίλους της ομάδας για συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα γίνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 12ης Μαρτίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: