Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αναστάτωση στον ΠΑΣ!!

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φήμες πως Αλβανοί επενδυτές ενδιαφέρονται να εμπλακούν με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανακατατάξεις στο εσωτερικό της ηπειρώτικης ΠΑΕ.

Αναστάτωση στον ΠΑΣ
Αναταραχή έχει προκαλέσει εντός και εκτός του ΠΑΣ Γιάννινα η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα να απασχολεί επενδυτικά Αλβανούς επιχειρηματίες.

Μάλιστα, οι οπαδοί περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ώστε να μπορέσουν να σχηματίσουν άποψη και να αντιδράσουν ανάλογα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Αντι Λίλα λειτούργησε ως… μεσάζοντας, προχωρώντας το συγκεκριμένο θέμα με τους ανθρώπους οι οποίοι είχαν μπλεχτεί στα διοικητικά της Πάρμα.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν ανακατατάξεις και μέσα στον σύλλογο, καθώς εδώ και δύο μέρες αποτελεί παρελθόν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Αλέκος Καρύτσας. Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε λόγω διαφοράς φιλοσοφίας, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ενώ η διοίκηση δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση προκειμένου να πληροφορήσει για την φυγή του κ. Καρύτσα ή για την αντικατάστασή του από άλλον άνθρωπο για το συγκεκριμένο πόστο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: