Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Φλέτσερ: «Πάντα στην καρδιά μου ο Αρης»

Ενας παλιός γνώριμος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (05/03) στα γραφεία της ΚΑΕ Αρης. Ο λόγος για τον πρώην σέντερ της ομάδας, Κέβιν Φλέτσερ ο οποίος τη σεζόν 2006-2007 φόρεσε τη φανέλα του Αρη.
Ο Φλέτσερ επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΑΕ Αρης. μαζί με τη σύζυγό του, Σέρι και είχε την ευκαιρία να τα πει με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε πριν από οκτώ χρόνια.
Μιλώντας στο arisbc.gr, εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία στο γήπεδο και μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από τον Αρη.
«Ήθελα να έρθω εδώ και πολύ καιρό και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω αυτές τις μέρες. Αυτό το γήπεδο το νιώθω ακόμα σαν δεύτερο σπίτι μου. Πάντα ο Αρης θα έχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου», είπε ο Φλέτσερ.

Τι θυμάσαι περισσότερο από την παρουσία σου στον ΑΡΗ;
«Μπαίνοντας στο γήπεδο, έβαλα μία φωνή για να ακούσει η σύζυγός μου την εκπληκτική ηχώ που έχει. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι ο εκπληκτικός κόσμος του ΑΡΗ. Το γεμάτο «Nick Galis Hall» σού έδινε φτερά! Έδειξα στη σύζυγό μου βίντεο από εκείνη τη χρονιά και πραγματικά εντυπωσιάστηκε. Κάναμε πολύ καλή σεζόν. Φτάσαμε ένα βήμα πριν από τους τελικούς των πλέι οφ, προκριθήκαμε στο ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας, ενώ κερδίσαμε εκ νέου την έξοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, στη σειρά με τον Πανιώνιο. Εγώ προσωπικά ήρθα στον ΑΡΗ έχοντας παίξει σε μικρότερες ομάδες και έμαθα πολλά από την παρουσία μου εδώ».

Με ποιους παίκτες είχες πιο στενή σχέση;
«Με τον Μάικ Ουίλκινσον και τον Τζερεμάια Μάσεϊ. Όπως και με τον Τερέλ Κασλ, με τον οποίο μέναμε κοντά, αλλά και τον Άλεξ Σκέιλς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: