Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κιτρινόμαυρος «πυρετός»!

Ξεσηκωμός στο λαό της ΑΕΚ εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου, αλλά και στη διοίκηση της ΠΑΕ για να μη συμβεί το παραμικρό την Τετάρτη. Μετά τον επαναληπτικό τα μεταγραφικά.

Κιτρινόμαυρος «πυρετός»

Την ίδια στιγμή, το δικό τους… πυρετό έχουν στη διοίκηση της ΠΑΕ. Στον ήδη υψηλό βαθμό επικινδυνότητας του αγώνα ήρθαν να προστεθούν οι χθεσινές εξαγγελίες της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των ποινών μελλοντικά και άμεση δυνατότητα στους διαιτητές να διακόπτουν οριστικά έναν αγώνα λόγω επεισοδίων ή ρίψεως αντικειμένων. Το μεγάλο στοίχημα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να μη συμβεί το παραμικρό που θα επιφέρει κυρώσεις (αγωνιστικές και μη) στην ομάδα στην προσεχή ρεβάνς. Για το λόγο αυτό και σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή (τον οποίο θα συναντήσει προσεχώς ξανά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης) έχει αποφασιστεί να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα, αλλά να γίνει και η σχετική εκστρατεία ενημέρωσης στον κόσμο της ομάδας, με συνεχείς εκκλήσεις και συστάσεις για την τήρηση της τάξης και την αποφυγή συμπεριφορών που μπορεί να είναι ακόμη και καταδικαστικές για την «Ένωση».

Έπονται τα μεταγραφικά

Μετά τον επαναληπτικό Κυπέλλου θα υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει στη Βραζιλία την επόμενη εβδομάδα έχοντας σαν στόχο να δει κι ενδεχομένως να κλείσει παίκτες. Το δεύτερο σκέλος αφορά κυρίως στον Λούκα της Κρισιούμα, για τον οποίο έχει σχηματιστεί άριστη άποψη από τους «κιτρινόμαυρους» και εκφράζεται η πεποίθηση πως αξίζει να δαπανηθεί το ευσεβές ποσό που απαιτείται για να αποκτηθεί (τα δικαιώματά του ανήκουν στην εταιρεία Elenco Sports. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» αναζητεί επίσης αριστερό μπακ και επιθετικό, ενώ για τη θέση του γκολκίπερ φαίνεται πως στην ΑΕΚ δεν ψάχνονται κατ’ ανάγκη για βασικό.

Διεκδικούν θέση Κορδέρο-Ντούνης

Ο Τραϊανός Δέλλας προσπαθεί να… πείσει τους παίκτες του να μην σκέφτονται πρόωρα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού προέχει το ματς πρωταθλήματος το Σάββατο με την Ερμιονίδα στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της «Ένωσης» δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές, για να ξεκουράσει/προφυλάξει παίκτες εν όψει της ρεβάνς της Τετάρτης. Θέση ακόμη και στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Κορδέρο, ενώ στην αποστολή δεν αποκλείεται να είναι Ντακόλ και Φαγέ. Σκέψεις για την ενδεκάδα υπάρχουν και για τους Πεταυράκη και Ντούνη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: