Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στον δρόμο για τον τελικό (και πάλι)!

Έγινε η μισή δουλειά από τη Νάπολι. Η ομάδα του Μπενίτεθ έφυγε με το 1-1 από το «Ολύμπικο» και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου (είναι κάτοχος του τροπαίου) έναντι της Λάτσιο.

Στον δρόμο για τον τελικό (και πάλι)
Ένα βήμα πιο κοντά στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας βρίσκεται η Νάπολι.

Η κάτοχος του τροπαίου (νίκησε με 3-1 τη Φιορεντίνα πέρυσι στον τελικό) ήρθε 1-1 με τη Λάτσιο στο «Ολύμπικο» και οι πιθανότητες για συμμετοχή στον τελικό είναι με το μέρος της.

Ο Κλόζε έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 33ο λεπτό (είχε δοκάρι στο 9') μετά από ασίστ του Φελίπε Άντερσον, αλλά ο Γκαμπιαντίνι έδωσε την απάντηση του, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 57’ μετά από ασίστ του Ιγκουαίν, που δεν εκτέλεσε σε αυτό το ματς, αλλά έκανε και πάλι τη δουλειά του. Αρκετά σκληρό το ματς και είχε οκτώ κίτρινες κάρτες (τρις για τους γηπεδούχους και πέντε για τους φιλοξενούμενους).

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου στο «Σαν Πάολο». Ο άλλος ημιτελικός είναι Γιουβέντους-Φιορεντίνα και θα διεξαχθεί αύριο στις 21:45.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λάτσιο (Πιόλι): Μπερίσα, Μπάστα, Ντε Φράι, Μαουρίτσιο, Ράντου, Κατάλντι, Μπίλια, Παρόλο, Καντρέβα (72' Κεϊτά), Κλόζε (82' Περέα), Φελίπε Αντερσον.

Νάπολι (Μπενίτεθ): Αντούχαρ, Μέστο, Αλμπιόλ, Μπρίτος (77' Κουλιμπαλί), Γκουλάμ, Ινλέρ, Νταβίντ Λόπεθ, Ντε Γκουζμάν (81' Χάμσικ), Γκαμπιαντίνι (73' Καγιεχόν), Μέρτενς, Ιγουαΐν. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: