Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Της... έκλεισε το σπίτι!!

"Πάγωσε" τη Γλασκώβη η Σεντ Τζόνστον, καθώς επικράτησε 1-0 της Σέλτικ μέσα στο «Σέλτικ Παρκ» στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην έκτη θέση του σκοτσέζικου πρωταθλήματος.

Της... έκλεισε το σπίτι!
Τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στο +9 από την δεύτερη Αμπερντίν έχασε η Σέλτικ, που υπέστη ήττα-"σοκ" από τη Σεντ Τζόνστον μέσα στην έδρα της με 1-0 σε εξ αναβολής παιχνόιδι της 21ης αγωνιστικής της Scottish Premier.

Οι πρωταθλητές τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στο σύλλογο του Περθ και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο όσο περνούσε η ώρα και έχασαν καλή ευκαιρία στο 46', με τον Μακλίν να βρίσκεται απέναντι στο τέρμα και την άμυνα των γηπεδούχων να απομακρύνει τελευταία στιγμή.

Ό,τι δεν έκανε, όμως, ο 32χρονος, το κατάφερε ο Ντάνι Σουάνσον στο 54' που έπιασε ένα δυνατό σουτ από μακριά και έγραψε το 1-0.

Η ώρα περνούσε, όμως η Σέλτικ δεν μπορούσε να βρει λύσεις, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους και τους «καθολικούς» να "πετούν στα σκουπίδια" την ευκαιρία να "ανοίξουν" και άλλο τη διαφορά από την Αμπερντίν, όμως να παραμένουν πρώτοι στο +6.

Από την πλευρά της, η Σεντ Τζόνστον πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που την ανέβασε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, προσπερνώντας την Νταντί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: