Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αναστασίου: «Σηκώστε κεφάλι»

Την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την αφαίρεση 3 βαθμών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προσπαθεί να φτιάξει τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Σηκώστε κεφάλι»
Εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου μιλάει καθημερινά στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά την αναστολή του πρωταθλήματος και, βέβαια, μετά την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του «τριφυλλιού» και για αυτό τον λόγο έχει κουβέντες με όλους.

Μεταξύ άλλων στη χθεσινή προπόνηση ο 42χρονος προπονητής τόνισε πως «μην επηρεάζεστε από την αφαίρεση βαθμών. Εχουμε καταθέσει και έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Σηκώστε κεφάλι. Τίποτα δεν έχει χαθεί, έχουμε στόχο. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας σε κάθε ματς».

Εκτός από τις ομιλίες που κάνει σε όλη την ομάδα, ο Αναστασίου έχει και κάποια τετ-α-τετ, καθώς πρόθεσή του είναι οι «πράσινοι» να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: