Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

«Ναι στα μέτρα, αμφιβολίες για ΕΠΟ και ΚΕΔ»

Για τη λήψη και τήρηση των μέτρων ασφαλείας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Β. Ασλανίδης ενώπιον του Στ.Κοντονή εκφράζοντας όμως αμφιβολίες για ΕΠΟ-ΚΕΔ.

«Ναι στα μέτρα, αμφιβολίες για ΕΠΟ και ΚΕΔ»
Σύμφωνη με την κυβέρνηση για τη λήψη μέτρων ασφαλείας είναι η ΑΕΚ, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή. Όπως δεσμεύτηκε ενώπιον του υφυπουργού Αθλητισμού, η «Ένωση» θα λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Πάντως μετέφερε τις αμφιβολίες της «Ένωσης» για την ΕΠΟ και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ενώ διευκρίνισε πως δεν έγινε κουβέντα για το γήπεδο.

«Με τον κύριο Υπουργό κάναμε μία πολύ ειλικρινή και εποικοδομητική συζήτηση για πάρα πολλά θέματα. Βεβαίως, όπως καταλαβαίνεται, επικεντρωθήκαμε με τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού, την Τετάρτη που έρχεται και εκεί με μεγάλη ειλικρίνεια και ευθύτητα, με ενημέρωσε για όλα τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η πολιτεία ούτως ώστε και ο μεθαυριανός αγώνας να διεξαχθεί ομαλά και να είναι μία απαρχή καινούργιας εικόνας και για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο και για τις προθέσεις όλων μας αλλά και για ευρύτερα θέματα του ελληνικού αθλητισμού. Από την άλλη μεριά δεσμευθήκαμε, πολύ καθαρά και ειλικρινώς, και ο κύριος Μελισσανίδης και η ΑΕΚ ολόκληρη, ο αγώνας της Τετάρτης να είναι μία απαρχή του ευ αγωνίζεσθε και ενός καλού και τίμιου αγώνα. Όπως δεσμευθήκαμε για μεθαύριο, αλλά και για τη συνέχεια όλων των δρώμενων, θα πράξουμε όλα αυτά που η Πολιτεία θέλει να επιβάλλει για την καθαρότητα όλου του χώρου», ανέφερε ο Βαγγέλης Ασλανίδης.

Ερωτηθείς αν στο συγκεκριμένο ματς θα ληφθούν επιπλέον μέτρα, απάντησε: «Θα παρθούν όλα αυτά τα μέτρα που και η Πολιτεία αλλά και η ΑΕΚ πρέπει να πάρει», ενώ για το σύνολο των μέτρων που αποφασίστηκε να ληφθούν για την πάταξη της βίας είπε: «Εμάς μας ικανοποιούν τα μέτρα που παίρνει και προτίθεται να πάρει η Κυβέρνηση. Το θέμα είναι να γίνουν και στην πράξη. Δεχόμαστε την κριτική όταν κάτι που δεσμευόμαστε, δεν το πράττουμε, άλλο τόσο και για τους άλλους έχουμε τη δυνατότητα να πιστεύουμε το ίδιο».

Τέλος, αφού ξεκαθάρισε πως «…δεν συζητήσαμε για το θέμα του γηπέδου. Τα προβλήματα του γηπέδου θα συζητηθούν σε μία συζήτηση για αυτόν τον λόγο που θα είναι από όλους τους παράγοντες που είναι αρμόδιοι για αυτό το θέμα», μίλησε για τις ενστάσεις του για τη λειτουργία της ΕΠΟ και της διαιτησίας, τις οποίες εξέφρασε και στον κ. Κοντονή. «Δεν σας κρύβω ότι μετέφερα στον κύριο Υπουργό κάποιες αμφιβολίες και τη μη εμπιστοσύνη της ΑΕΚ όσων αφορά και την υπάρχουσα ΕΠΟ και την υπάρχουσα Επιτροπή Διαιτησίας. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως όταν όλες οι προσπάθειες που γίνουν από την κάθε μεριά και από τον καθένα που οφείλει να κάνει, θα υπάρξουν και τα μικρά παιδιά που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά και οι μεγάλοι θα έχουν να λένε ότι ο αγώνας της τετάρτης θα είναι μία απαρχή για τον ελληνικό αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: