Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Χίλσμπορο: Ρίξτε το φταίξιμο στους οπαδούς!!

Τραγικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την τραγωδία του Χίλσμπορο, με πρώην ερευνητή να καταθέτει στο δικαστήριο πως είχε ακούσει από αξιωματικό της αστυνομίας να δίνει εντολή να ρίξουν το φταίξιμο στους «μεθυσμένους και χωρίς εισιτήρια οπαδούς της Λίβερπουλ».
Ο Κλάιβ Ντέιβις εργαζόταν για την αστυνομία του Γιορκσάιρ και μοιραζόταν το γραφείο του με τον επικεφαλής Νόρμαν Μπέτισον, ο οποίος την Δευτέρα μετά την τραγωδία τον κάλεσε να παρακολουθήσει μια συνάντηση που θα του έδινε επαγγελματική εμπειρία.
«Οι λέξεις του ήταν, τις θυμάμαι σχεδόν ακριβώς, θα ρίξουμε το φταίξιμο σε αυτούς που ανήκει. Στους μεθυσμένους, χωρίς εισιτήρια οπαδούς της Λίβερπουλ» ανέφερε στην κατάθεσή του ο Ντέιβις για τον Ανώτερο αστυνομικό Γουέιν, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώτου διέταξε τους αστυνομικούς να βγουν σε αυτοκινητόδρομο για να μαζέψουν άδεια κουτάκια μπύρας, αλλά και να «προειδοποιούν» τους κατοίκους-μαγαζάτορες της περιοχής για την συμπεριφορά των οπαδών των «κόκκινων»!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: