Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τα δεδομένα για Λούκα, Αφελάι και… Μποτία!

Ενάμιση με δύο εκατ. ευρώ μπορεί να χρειαστεί να δαπανήσει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ποια τα δεδομένα με τον Αφελάϊ. Ετοιμάζει Μποτία ο Περέιρα.

Τα δεδομένα για Λούκα, Αφελάι και… Μποτία
Λιγότερα χρήματα είναι πιθανό να χρειαστεί να δαπανήσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ.

Τις προηγούμενες μέρες γράφτηκε ότι η «δουλειά» μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά – σύμφωνα με τον «Γαύρο» - η οψιόν που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ είναι πιθανό να είναι και ακόμη λιγότερα τα χρήματα που θα πάρουν στο τέλος οι Βέλγοι.

Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν για την απόκτηση του Σέρβου, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν είχε αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και κατά γενική ομολογία ήταν αρκετά καλή η παρουσία του.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ιμπραΐμ Αφελάι, ο μάνατζερ του Ολλανδού μεσοεπιθετικού υποστήριξε ότι ο πελάτης του θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Αυτό δείχνει ότι ο Αφελάι αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους», θέλοντας να βρει ξανά τα πατήματά του, και όλα δείχνουν πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει το καλοκαίρι και, ενώ υπάρχει οψιόν για αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, θα χρειαστεί ο παίκτης να σημειώσει θεαματική πρόοδο στην απόδοσή του για να ανατραπούν τα δεδομένα για εκείνον.

Εν όψει και του επαναληπτικού με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, έχει υπάρξει η πληροφορία ότι ο Βίτορ Περέιρα σκοπεύει να επαναφέρει στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης, και ενώ ο Πορτογάλος είχε ως βασικό δίδυμο στόπερ τον Σιόβα και τον Σαντάνα, χρησιμοποίησε τον Ισπανό άσο μαζί με τον Αυλωνίτη. Αυτό ίσως να δείχνει ότι αμφιταλαντεύεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στον Μποτία και τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: