Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Deja vu για Μπαρτσελόνα!! (video)

Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και σήμερα η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Βιγιαρεάλ μέσα στο Μαδριγάλ. Και με πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε για 37η φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Deja vu για Μπαρτσελόνα (video)
Έτοιμη να διεκδικήσει το 27ο Κύπελλο Ισπανίας της ιστορίας της, στην 37η παρουσία της σε τελικό είναι η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί νίκησαν ξανά με το ίδιο σκορ, 3-1, την Βιγιαρεάλ και διπλασιάζοντας τις νίκες τους πέρασαν στο τελευταίο «ραντεβού» του θεσμού, θέλοντας να πάρουν τα σκήπτρα απ' τη Ρεάλ, κόντρα σε μια εκ των Μπιλμπάο-Εσπανιόλ (παίζουν τον επαναληπτικό στις 23:00).

Είχε που είχε «προίκα» απ’ το πρώτο παιχνίδι, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε απλοποίησε δια παντός την κατάσταση, με τον Νεϊμάρ μόλις στο 2’ να βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους (μετά από εξαιρετική ασίστ του Μέσι).

Προς στιγμήν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν κι έστω… δειλά να πιστέψουν στο «όνειρο», όμως όταν ο Πίνα άφησε το κίτρινο υποβρύχιο με παίκτη λιγότερο (στο 65’), τα πάντα τέλειωσαν.

Κι απλώς Σουάρες στο 73’ και Νεϊμάρ ξανά στο 88’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, δίνοντας θριαμβευτική νότα στους «μπλαουγκράνα» που θα πάνε τον Μάιο για να σηκώσουν ακόμα μια κούπα (την ώρα που είναι… μέσα και σε πρωτάθλημα και σε Champions League).




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: