Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μοναδικός απών ο Μούρτος στην προπόνηση του Άρη!!

Στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους επέστρεψαν οι Κώστας Χαρίσης και Γιάννης Καραθανάσης, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σπύρος Μούρτος.

Μοναδικός απών ο Μούρτος στην προπόνηση του Άρη
Με μοναδικό απόντα τον Σπύρο Μούρτο διεξήχθη η προπόνηση του Άρη, καθώς προετοιμάζεται ενόψει της αναμέτρησης με τον Κόροιβο Αμαλιάδας το ερχόμενο Σάββατο 7/3 (5μ.μ.) στο «Nick Galis Hall».

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να πάρει μέρος μόνο στην προθέρμανση και να ακολουθήσει μετά ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, χαμόγελα έφερε στο στρατόπεδο του Άρη η επιστροφή στις προπονήσεις του Κώστα Χαρίση και του Γιάννη Καραθανάση μετά τη χθεσινή (3/3) απουσία τους. Ο 35χρονος σέντερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο όπως και ο 23χρονος φόργουορντ στο γαστροκνήμιο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδειξε στους παίκτες του βίντεο με αγώνες του Κοροίβου, ενώ αύριο Πέμπτη (5/3) το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: