Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ηρακλής: Στη Θεσσαλονίκη οι θριαμβευτές!!

Επέστρεψαν το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη οι θριαμβευτές της Ν. Σμύρνης και από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκαν απευθείας στο γήπεδο για αποθεραπεία.
Το κλίμα  ήταν  πανηγυρικό, με τους πρωταγωνιστές να κάνουν δηλώσεις τονίζοντας πως άξια εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Χουάντερσον Σίλβα, που απόκρουσε το τελευταίο πέναλτι του Μπούρμπου είπε: «Αξίζαμε την πρόκριση και την πήραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και που βρισκόμαστε στην επόμενη φάση».
Ο Ντιέγκο Ρομάνο από την πλευρά του, δήλωσε: «Ξέραμε πως θα περάσουμε. Μπορεί να έχασα το πέναλτι αλλά πιστέψαμε στην πρόκριση και τα καταφέραμε».
«Μακάρι να ήμουνα 25. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχουμε το όνειρο του τελικού. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και όλα θα γίνουν. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θα κερδίζουμε με όποιον παίζουμε», πρόσθεσε.
Τέλος, ο Γιώργος Σαραμαντάς από την πλευρά του τόνισε: «Βγάλαμε ψυχικά αποθέματα. Μας αδίκησε και η διαιτησία στην φάση του πέναλτι. Πέτυχαν και ένα τυχερό γκολ που δεν ξέρω αν θα ξαναδούμε. Πλέον έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: