Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ουζουνίδης: «Δεν ήταν να περάσουμε. Πέναλτι στον Κολοβό»

Δεν έμελλε στον Πανιώνιο να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί του Ηρακλή, σύμφωνα με τον Μαρίνου Ουζουνίδη, που θεωρεί ότι έγινε (!) πέναλτι στον Κολοβό. «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, χωρίς οπαδούς».

Ουζουνίδης: «Δεν ήταν να περάσουμε. Πέναλτι στον Κολοβό»
Ο Ηρακλής προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά επί του Πανιωνίου, αλλά σύμφωνα με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων», Μαρίνο Ουζουνίδη η ομάδα του δεν απειλήθηκε καθόλου.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 2-0 στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε στα πέναλτι, ενώ μέσω της άσπρης βούλας είχε ανοίξει το σκορ στο 19’ με τον Κολοβό. Ωστόσο, η υπόδειξη του διαιτητή, Στέφανου Μαντάκη ήταν λανθασμένη, καθώς ο μεσοεπιθετικός του Πανιώνιου δεν ανετράπη από τον τερματοφύλακα του «Γηραιού», Χουάντερσον. Ωστόσο, ο 47χρονος κόουτς τα είδε διαφορετικά τα πράγματα.

«Δεν ήταν να περάσουμε, φάνηκε στην διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν απειληθήκαμε καθόλου και είχαμε τις φάσεις με Μπουμάλ και Γιάννου και το πέναλτι του Κολοβού στο τέλος για να περάσουμε. Σήμερα χάθηκε η πρόκριση, όχι στο πρώτο ματς. Ατυχήσαμε με τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου, θέλαμε να κάνουμε άλλες αλλαγές. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε επίθεση στην επανάληψη, έγιναν τόσα φάουλ στον Κολοβό που δεν δόθηκαν», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

«Για μένα, όπως το είδα από τον πάγκο, το πέναλτι ήταν. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο διαιτητής ήταν προκατειλημμένος με τον Κολοβό στο δεύτερο ημίχρονο», σχολίασε μετά από σχετική τοποθέτηση.

Για την απόφαση που πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής για διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής της Super League χωρίς κόσμο, τόνισε: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς. Σε λίγο θα παίζουμε χωρίς προπονητές και μετά χωρίς παίκτες. Είναι αποφάσεις αυτές;».

Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (17:15) την Καλλονή στη Μυτιλήνη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: