Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στον ειδικό ανακριτή ο Αγγελίδης!!

Κατάθεση κλήθηκε να δώσει ο Ιάκωβος Αγγελίδης στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, που ερευνά το ενδεχόμενο ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στον ειδικό ανακριτή ο Αγγελίδης
Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν το επόμενο διάστημα στην έρευνα που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος αναζητά το ενδεχόμενο ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας από τη Θεσσαλονίκης ο Ιάκωβος Αγγελίδης κλήθηκε να καταθέσει όσα γνωρίζει επί του θέματος.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως «ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης που ερευνά το ενδεχόμενο ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καλέσει για κατάθεση ως μάρτυρα τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη (για δηλώσεις και τοποθετήσεις που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν). Ο Γιώργος Ανδρεάδης ερευνά το πόρισμα του εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, βάσει του οποίου διώκονται κακουργηματικά 16 παράγοντες του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: