Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Γενική είσοδος 10 ευρώ από Αστέρα!!

Με γενική είσοδο 10 ευρώ για το φίλαθλο κοινό ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Πανθρακικό στο « Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Γενική είσοδος 10 ευρώ από Αστέρα
Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό από τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης. Η αρκαδική ΠΑΕ ανακοίνωσε γενική είσοδο 10 ευρώ σε όλες τις θύρες και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από το star store μέχρι και το Σάββατο (25/4) ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά ανήμερα του αγώνα (26/4).

Αναλυτικότερα : Εισιτήρια για την 32η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SuperLeague 2014/15 και τον αγώνα του Αστέρα με τον Πανθρακικό, θα διατίθενται κατά τις ώρες καταστημάτων από την Πέμπτη 23 Απριλίου έως το Σάββατο 25 Απριλίου στο StarStore (Εθνικής Αντιστάσεως 67) και στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» την Κυριακή 26 Απριλίου, ημέρα του αγώνα, από τις 12.00 το μεσημέρι έως την έναρξή του στις 5:15 μ.μ.
Όλα τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2, ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.15μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: