Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Προσγειωμένος ο Βενγκέρ!!

Στην παραδοχή ότι με νίκη επί της Τσέλσι, η Άρσεναλ ναι μεν έχει μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο ουσιαστικά οι «μπλε» κρατούν στο χέρι τους την ανάδειξή τους σε πρωταθλητές Αγγλίας, προχώρησε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του Αλσατού και για το Σεσκ Φάμπρεγας.
Την ανωτερότητα που κράτησε σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αναγνώρισε στην Τσέλσι ο Αρσέν Βενγκέρ.
«Κοιτάξτε μαθηματικά θα είναι πιθανό, ναι, αλλά η Τσέλσι έχει το μέλλον και το πρωτάθλημα στα χέρια της. Μπορούμε να πλησιάσουμε και έχουμε μία ευκαιρία στο σπίτι μας και θέλουμε να το πάρουμε»
«Είναι πολύ συνεπείς μέχρι τώρα. Έχουν χάσει λιγότερο από κάθε ομάδα. Η Πρέμιερ Λιγκ απαιτεί συνέπεια. Από αυτή την άποψη, είναι πολύ δυνατοί στην άμυνα και συμπαγείς».
Για την επιστροφή του Σεσκ Φάμπρεγας, για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Έμιρεϊτς», ο Αλσατός δήλωσε: «Θέλω κάθε παίκτη να τον σέβονται και ο Σεσκ Φάμπρεγας όταν έρθει στο Έμιρεϊτς την Κυριακή θέλω να σεβαστεί όπως του αξίζει».
Ερωτηθείς στη συνέχεια για το αν μετάνοιωσε που δεν απέκτησε τον Ισπανό άσο το περασμένο καλοκαίρι, ενώ είχε την ευκαιρία να το κάνει, σχολίασε: «Η λύπη που έχω είναι ότι ήθελε να φύγει από εδώ. Αυτός ο σύλλογος και εγώ είχαμε μια πολύ θετική επίδραση στη ζωή του Σεσκ, έτσι θα ήταν λίγο άβολο να πρέπει να δικαιολογήσω σήμερα γιατί δεν είναι εδώ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: