Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Το κοράκι που πρέπει να φάει ισόβια!!

"Τρελαμένος" ο Αποδυτηριάκιας με αυτά που κάνει ο ειδικός ανακριτής για την εγκληματική οργάνωση. H παγκόσμια πρωτοτυπία, ο κατηγορούμενος Γιάχος και το χέρι του Μαραντόνα. Κάποιος πρέπει να μιλήσει. Να πει ότι αυτά που κάνει ο ειδικός ανακριτής για την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Παγκόσμιος παραλογισμός. Να κουνάει το δάκτυλο ο δικαστής στον ...συνάδελφό του διαιτητή. Γιατί έδωσες πέναλτυ. Γιατί σφύριξες χέρι, ανατροπή. Γιατί έβγαλες κίτρινη κάρτα. Γιατί κόκκινη. Γιατί κράτησες τέσσερα κι όχι επτά λεπτά καθυστέρηση. Γιατί το ένα, γιατί το άλλο.
Στημένος να ήταν από τον Μαρινάκη ο Γιάχος στον τελικό του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, η δικαιοσύνη δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Γιατί; Γιατί έτσι. Επειδή έτσι το είδε. Γι΄ αυτό. Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ προστατεύουν τη διαιτησία. Πολύ καλά κάνουν. Αν κρίνουν ύποπτο τον διαιτητή θα τον διώξουν. Χωρίς ...ανακρίσεις. Χωρίς διαδικασίες. Είπαμε. Ο διαιτητής στην πραγματικότητα είναι "ασύδοτος". Όπως το βλέπει.
Κανονικά, με τη λογική του κυρίου Ανδρεάδη, του ανακριτή, ακόμα μέχρι σήμερα θα ήταν στη φυλακή ο διαιτητής που δεν "είδε" το χέρι του Μαραντόνα στο ματς Αργεντινής-Αγγλίας. Ισόβια θα είχε φάει το κοράκι. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Βρωμιά υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Σε κάθε χώρα! Αλλού 5%, αλλού 15%, στην Ελλάδα 30 και 40%, όσο νομίζεις. Δε φτιάχνεται η κατάσταση με το να κυνηγάς διαιτητές. Εξυγίανση σημαίνει να κόψεις το χέρι του ποδοσφαίρου που δηλητηριάζει τη διαιτησία.
Και κάτι άλλο. Τον Γιάχο, τον κάθε κατηγορούμενο Γιάχο τον καταδικάζει όχι η δικαιοσύνη του κράτους, αλλά το ίδιο το ποδόσφαιρο. Τα ίδια τα όργανα στο χώρο. Αν δε γουστάρει να παίζει καθαρά το ποδόσφαιρο, τότε δε γίνεται τίποτα. Αλλοίμονο κι αν περιμένουμε τον ...ανακριτή να βρει τους στημένους διαιτητές.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ από χέρι είναι αυτό που παίζει ο Σταύρος Κοντονής, γράφει ο apodytiriakias.gr
Το λέω από τώρα. Και δεν θα πέσω έξω. Ο Κοντονής Σταύρος επιτόπου θα την κάνει γυριστή. Μιλάμε για στάνταρ μπετόν. Τόσο σίγουρα το παίζω στο στοίχημα. Ότι αν τελικώς η ΦΙΦΑ αποκλείσει τις ομάδες μας από τις διεθνείς οργανώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει πίσω ο συριζαίος υπουργός.
Για μένα ο Κοντονής Σταύρος παίζει ένα χαμένο παιχνίδι από χέρι. Δεν το συζητάω. Δεν έχει την παιδεία αλλά και το ειδικό βάρος να καθαρίσει τη μπουγάδα στο ποδόσφαιρο. Έτσι τον ζυγίζω. Ότι είναι λίγος. Ελάχιστος.
Δεν κατάλαβα. Είναι βρώμικο το ποδόσφαιρο, που είναι, και για να το ξεβρωμίσεις είναι εύκολη δουλειά; Όχι, βέβαια. Πανεύκολη δουλειά είναι αν ξέρεις τι να κάνεις. Κι αν πράγματι είσαι αποφασισμένος.
Ο Κοντονής Σταύρος και άσχετος είναι ο άνθρωπος, κάνει μπαμ από μακρυά, και είναι αποφασισμένος μόνον με το... στόμα. Αν ήταν αποφασισμένος, όχι μόνο με τα λόγια, θα είχε δείξει τα χαρτιά του.
Και λέμε, ότι αν τελικά το τραβήξει το σχοινί ο Κοντονής Σταύρος και προκαλέσει ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, τότε παίζω όλα μου τα λεφτά ότι αμέσως θα τα πάρει όλα πίσω. Εδώ είμαστε κι εδώ είσαστε.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: