Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ναβάρο: «Μια ακόμη ευκαιρία για νίκη στο ΣΕΦ»

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν καταθέτει τα όπλα και πιστεύει πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να νικήσει απόψε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και να ξαναφέρει τη σειρά στη Βαρκελώνη.

Ναβάρο: «Μια ακόμη ευκαιρία για νίκη στο ΣΕΦ»
Σύνθημα νίκης στο ΣΕΦ έδωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που αν και δεν παραγνωρίζει ότι πλέον η αποστολή της Μπαρτσελόνα είναι δύσκολη, αισιοδοξεί εν όψει του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Ήρθαμε στην Ελλάδα για να πάρουμε μια νίκη κι ακόμη έχουμε μια ευκαιρία. Έχω ξαναβρεθεί με την Μπαρτσελόνα στην ίδια θέση, στο 1-2. Έχουμε δει τα πάντα στα play offs. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε λίγο το ρυθμό μας και θα είναι κλειδί να έχουμε υψηλότερα ποσοστά ευστοχίας. Στο τελευταίο ματς, μετά τις αλλαγές που έκανε στην άμυνα ο Ολυμπιακός στην τέταρτη περίοδο, δεν καταφέραμε να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα τώρα. Βλέπω πως στην ομάδα υπάρχει αποφασιστικότητα για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη. Ο Ολυμπιακός έχει πλέον πολύ καλή ψυχολογία μετά το 2-1, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα από την αρχή κι αν το κάνουμε θα αποκτήσουμε κι εμείς αυτοπεποίθηση. Πρέπει να ματσάρουμε τον Ολυμπιακό σε σωματική και ψυχική δύναμη», τόνισε ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» στην El Mundo Deportivo.

Όσο για τη δική του απόδοση, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι καλά και πιστεύω πως κάνω μια καλή σειρά αγώνων. Κάποιες φορές παίρνω περισσότερα σουτ, άλλες λιγότερα. Νιώθω καλά, αλλά το έργο μας είναι δύσκολο, γιατί ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετική άμυνα και τα σουτ είναι σχεδόν όλα υπό πίεση. Όταν είσαι κλεισμένος, προσπαθείς να δημιουργείς για τους άλλους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: