Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Να χαρούμε όλοι μαζί την παραμονή μας…»

Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν με γιορτινή διάθεση, αλλά όχι και δίχως κίνητρο τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη, σύμφωνα με τον Κώστα Παπάζογλου.

«Να χαρούμε όλοι μαζί την παραμονή μας…»
«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, είχαμε πρόβλημα με τον Τσούπκοβιτς που έβγαλε τον ώμο του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ συν το πρόβλημα με τον Ίνγκραμ. Ξέχωρα απ’ όλα αυτά όμως, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Άρη και για μένα ως πρώτος προπονητής μπροστά στο κοινό μας. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να χαρούμε όλοι μαζί την παραμονή μας στην Α1. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε νίκες αλλά μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Αυτός θα πρέπει να είναι πλέον ο στόχος μας αφού παίζουμε χωρίς έναν βασικό παίκτη και τον προπονητή μας απέναντι σε τρεις πολύ καλές ομάδες», ανέφερε ο άνθρωπος που διαδέχτηκε τον Κώστα Φλεβαράκη στο τιμόνι της ομάδας.

Μιλώντας για τον Άρη τόνισε: «Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά ξεκινώντας από την άμυνα, παίζει σκληρά, οι παίκτες του πιέζουν σε όλο το γήπεδο και επιθετικά εκμεταλλεύεται όσο το δυνατόν καλύτερα τους ταλαντούχους παίκτες που έχει όπως ο Βεζένκοφ και ο Πάσαλιτς που είναι τα δύο βασικά κλειδιά τους».

Όσο για την «προαγωγή» σε ρόλο πρώτου προπονητή, είπε: «Είναι πολύ διαφορετικά. Άλλο πίσω από τον πρώτο προπονητή και άλλο να παίρνεις εσύ τις αποφάσεις και την ευθύνη του αγώνα. Αισθάνθηκα καλά στο πρώτο παιχνίδι, άλλωστε έχω πίσω μου μία θητεία δέκα ετών στον χώρο».

Τέλος ο Κώστας Παπάζογλου για κάποια αρνητικά σχόλια για τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε: «Πέρασαν από τα αυτιά μου κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Συμβαίνει όλη την χρονιά αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι πόσο σημαντική είναι η δουλειά τους για μία ομάδα οπότε είναι σημαντικό ότι γράφεται να γράφεται με απόλυτη ευθύνη. Μέσα στο ΟΑΚΑ μέχρι το 26’ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, κάτι που δεν έχουν κάνει πολλές ομάδες ενώ μέχρι το τέλος παλέψαμε. Είναι άδικο για την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλη την χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: