Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Στις χαρές και στις λύπες μαζί»


Στο «μεγαλείο» του κόσμου και του σκηνικού που στήθηκε στο ΟΑΚΑ μετά το 35' στάθηκε στο sport-fm.gr ο Αντώνης Φώτσης. Τι είπε για το ανυπέρβλητο εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ, τον δίκαιο αποκλεισμό και το μέλλον.

«Στις χαρές και στις λύπες μαζί»
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να 'χανε με 20 πόντους, μπορεί να είχε κριθεί ο αποκλεισμός απ' το Final-4, αλλά μετά το 35' στήθηκε ένα φοβερό πάρτι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ με τον κόσμο να αποθεώνει τους παίκτες, επιβεβαιώνοντας το «στις χαρές και στις λύπες μαζί» που ανέφερε ο Αντώνης Φώτσης, μιλώντας στο sport-fm.gr.

Ο υπαρχηγός του τριφυλλιού παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ στη σειρά, εστιάζοντας στις δύο -κυρίως- κακές εμφανίσεις της Ρωσίας, έκανε λόγο για δίκαιο «στοπ», ενώ έδειξε αισιόδοξος πως το πλάνο ελληνοποίησης θα αποφέρει «καρπούς» και πάνω σ' αυτό θα χτιστεί ο Εξάστερος του μέλλοντος.

Συνέντευξη στον Αποστόλη Σπυρόπουλο

«Φάνηκε τελικά πως παρά την μεγάλη μας νίκη την Δευτέρα, το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ ήταν ανυπέρβλητο. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε στο τέταρτο ματς, δεν μπήκαν και τα σουτ και φυσιολογικά μια ομάδα με αυτή την ποιότητα έφτασε στη νίκη. Σίγουρα προσπαθήσαμε πολύ σε σχέση με τους αρχικούς στόχους που είχαν τεθεί στην Ευρωλίγκα. Η μεγάλη ζημιά έγινε στα δύο πρώτα παιχνίδια όπου δεν παίξαμε καθόλου καλά», είπε αρχικά ο «Batman» και συμπλήρωσε:

«Όταν παίζεις με μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ... δεν μπορείς να ξεχωρίσεις 1-2 πράγματα, χάρη στα οποία ο αντίπαλός σου πήρε την πρόκριση. Στο τέλος το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως ήταν καλύτερη από εμάς και δικαίως πέρασε στο Final-4».

Δεν θα μπορούσε να μην υποκλιθεί στους φίλους του τριφυλλιού: «Ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό μας. Μας έχει συμπαρασταθεί όσο τίποτα, στις χαρές και στις λύπες. Κατάλαβε πως κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και παρά το ότι δεν ήρθε η πρόκριση, μας χειροκρότησε και μας έδειξε πως παραμένει στο πλάι μας».

Όσο για το πώς βλέπει το μέλλον...: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, κάθε χρόνο πρέπει να πρωταγωνιστεί όπου κι αν αγωνίζεται. Νομίζω πως γίνεται σωστή δουλειά για να υπάρχουν παίκτες και δη Έλληνες που θα αποτελέσουν τον κορμό του μέλλοντος. Δεν γίνεται αλλιώς...» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: