Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Διψάει για επιτυχίες ο κόσμος»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος και μίλησε για τα παιχνίδια με ΑΕΚ τα πλέι – οφ και με Ξάνθη για το κύπελλο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο που δείχνει πως διψάει για τις επιτυχίες και την άνοδο. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ακόμα δεν έχουν γίνει τα μέτρα τάξης αλλά πιστεύω πως θα ενημερωθούμε για το αν θα έρθουν φίλαθλοι της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ κινείται ανεπίσημα επειδή περιμένει και αυτή την αστυνομία. Εμείς έχουμε πει πως σε περίπτωση που υπάρξουν οπαδοί της ΑΕΚ, θα υπάρξουν οπαδοί και του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ με την ίδια τιμή εισιτηρίων. Βέβαια, αυτό δεν έχει να κάνει με τις ομάδες και είναι θέμα της αστυνομίας, του Υπουργείου και πολλών άλλων φορέων.
Για τον κόσμο του Ηρακλή στην Ξάνθη:
«Υπάρξει πρόβλεψη για τους φίλους του Ηρακλή ενώ υπάρχουν και άλλα εισιτήρια για φίλαθλους του Ηρακλή από την Ξάνθη σε μια κερκίδα δίπλα από το πέταλο».
 Για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Λέμε στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με πάθος όπως κάνει πάντα και να μην παρεκτραπεί. Δεν πρέπει να κάνουμε κακό στην ίδια μας την ομάδα. Θέλουμε πάθος, φωνή, στήριξη και να προστατέψουμε την ομάδα μας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: