Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Οι προσφορές για το FanZone μόλις ξεκίνησαν!!

Για όσους εγγραφούν ως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (25/4) στη νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ (paok.myfanzone.com) θα ισχύει έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα του PAOK Official Store, την ημέρα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (26/4) (VIDEO)

"Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ και τη νέα πλατφόρμα του FanZone! Ο ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να δώσει νέα κίνητρα και να βοηθήσει τους φίλους του γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που θα χρησιμοποιεί σε αποκλειστικότητα στη χώρα την υπηρεσία που απευθύνεται στους φιλάθλους, το PAOK FanZone.

Οι προσφορές για το FanZone μόλις ξεκίνησαν! Πιο συγκεκριμένα για όσους εγγραφούν ως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (25/04) στη νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ (paok.myfanzone.com) θα ισχύει έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα του PAOK Official Store, την ημέρα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (26.04). Αξίζει να σημειωθεί ότι στα προϊόντα που υπάρχει ήδη έκπτωση το 15% από το FanZone θα ισχύσει προσθετικά στην ήδη υπάρχουσα προσφορά! Ηδη από το περασμένο Σάββατο οι φίλοι του ΠΑΟΚ που επισκέφτηκαν το PAOK City Store 1926 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για την νέα πλατφόρμα της ομάδας.

Μετά την διαδικτυακή του παρουσίαση τις προηγούμενες μέρες το PAOK FanZone βρέθηκε στο κέντρο της πόλης με σκοπό την παρουσίαση της πλατφόρμας στο φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ προσφέροντας επιπλέον  έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα του! Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να εξερευνήσει την πλατφόρμα, να δημιουργήσει νέες διαδρομές για τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, να συνομιλήσει με άλλους φίλαθλους και να κερδίσει πολλά δώρα.

Είναι αξιοσημείωτο πως μέσα σε λίγες ημέρες η επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα του FanZone αυξήθηκε κατακόρυφα και ήδη έχει δημιουργηθεί μια πολύ ωραία ασπρόμαυρη διαδικτυακή ατμόσφαιρα. Σας καλούμε όλους να συνδεθείτε τώρα και να κερδίσετε πολλά δώρα και προνόμια κάνοντας το ταξίδι σας ακόμα πιο ευχάριστο και οικονομικό! Συνδεθείτε σήμερα στο FanZone και απολαύστε μαζί το ταξίδι του ΠΑΟΚ προς την κορυφή! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σας αφήσει αμέτοχους!

«Εμείς μαζί για μια ζωή», γιατί ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός αγώνα", ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.






*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: