Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Μέλι» από Ζέκα για Καπίνο!

Το καλοκαίρι ο Στέφανο Καπίνο βρέθηκε κοντά στην Μπενφίκα, όμως τώρα ο διεθνής τερματοφύλακας φέρεται να απασχολεί την Σπόρτινγκ. Τι δήλωσε στην «O' Jogo» για εκείνον ο Κάρλος Ζέκα.

«Μέλι» από Ζέκα για Καπίνο
Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχαν ενδιαφερθεί «ζεστά» για την απόκτηση του Στέφανο Καπίνο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο πορτογαλικούς συλλόγους και τον διεθνής τερματοφύλακα δεν καρποφόρησαν.

Τώρα στην Πορτογαλία έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι τα «λιοντάρια» ενδιαφέρονται εκ νέου για τον νεαρό γκολκίπερ και οι συμπατριώτες του Κάρλο Ζέκα θέλησαν να μάθουν εκ νέου την άποψη του παίκτη του Παναθηναϊκού για τον πρώην συμπαίκτη του.

«Μιλάμε για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Νομίζω οτι είναι έτοιμος για την πρόκληση του να υπερασπιστεί την εστία μίας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Σπόρτινγκ. Είναι πολύ ψηλός, είναι δυνατός στις ψηλές μπαλιές και είναι πολύ ευκίνητος. Είναι νέος σε ηλικία, αλλά είναι πλήρης και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει top τερματοφύλακας», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του «τριφυλλιού» για τον Καπίνο στην «O' Jogo» και πρόσθεσε:

«Θα έρθει σε μία ομάδα και δεν γίνεται να περιμένει κανείς να έχει την ίδια απόδοση με τον Ρουί Πατρίτσιο. Όταν όμως αρχίσει να παίζει, θα τους ξεπεράσει όλους. Είναι ένας τερματοφύλακας που του αρέσει να οδηγεί την άμυνα. Κάτι που θα τον βοηθήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Ζέκα υπογράμμισε για τον Έλληνα πορτιέρο: «Είναι δυνατός σε όλους τους τομείς και πρέπει να έγινε ακόμη πιο δυνατός στην Γερμανία. Η Bundesliga είναι ένα μεγάλο σχολείο για κάθε τερματοφύλακα. Πιστεύω οτι παρά το γεγονός οτι δεν είναι βασικός, έχει μάθει πολλά από τις προπονήσεις και την καθημερινή δουλειά με τον Κάριους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: