Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ήταν καλή η κλήρωση για τον Ηρακλή;

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πόσο γκαντέμης μπορεί να είσαι, ρε Κώστα; AEK –Ηρακλής ήθελες την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, Ηρακλής-ΑΕΚ έβγαλε η κλήρωση και έκανε την επιθυμία σου πραγματικότητα η κληρωτίδα κατά το ήμισυ. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να συζητήσω αν ήταν καλή η κακή η κλήρωση, η ομάδα του Ηρακλή έχει την υποχρέωση να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα.

Άμα σου κάνει ένα διπλό ο «Τίγρης» στο Καυτανζόγλειο και κερδίσει ο Κούγιας, αμέσως η βαθμολογία θα γίνει 7-3 και η ΑΕΚ θα είναι με τα δυο πόδια στην Σούπερ Λίγκα και θα μπορεί να κάνει και δημόσιες σχέσεις στα υπόλοιπα παιχνίδια. Και ποιος δεν μου λέει ότι με την κούραση που θα έχεις και από το παιχνίδι Κυπέλλου, δεν θα χάσεις και στο Βόλο μετά;

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε. Ρε λιμοκοντόρε, στην σφαίρα σου το είδες ότι ο Ηρακλής θα χάσει το παιχνίδι, ή μου λες τα θέλω σου; Και γιατί να μην κερδίσει ο Ηρακλής και να μην δείξει από το καλημέρα ποιες ομάδες θα ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα; Με το δικό σου σκεπτικό, πάω και αντιστρέφω το ερώτημα.

Γιατί είναι ντεφορμέ ο Ηρακλής και θα τον βόλευε μια κλήρωση με ένα πιο αδύνατο αντίπαλο για να πάρει και ψυχολογία. Την τελευταία αγωνιστική θα έπρεπε να παίζει με την ΑΕΚ και μάλιστα στην έδρα του, εκεί που το παιχνίδι θα ήταν αδιάφορο. Αλλα και να μην ήταν, θα μπορούσε η ΑΕΚ να δώσει το τρίποντο για να της χρωστάει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Εσύ ρε δεν ήσουν που μου έλεγες, ότι είναι καλό για τον Ηρακλή που καθυστέρησαν να αρχίσουν τα πλέι οφ; Εσύ δεν μου έλεγες ότι ο Παπαδόπουλος έχει κάνει τρομερή δουλειά και με όπλο την άμυνα δεν χάνει την άνοδο με καμία κυβέρνηση; Καλύτερα από νωρίς στα δύσκολα, όπως όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 4 στα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια.

Άσε τι έλεγα και κοίτα τι σου λέω τώρα. Μετά τη μαγκιά που έκανες με την Λάρισα, δε σε γουστάρουν και σε περιμένουν στην γωνία. Θέλω να δω τι διαιτησίες θα έχει ο Ηρακλής στα πλέι οφ ρε μάγκα, γιατί χλωμό σε βλέπω.


Στοίχημα

Είναι γνωστό ότι οι παίκτες του στοιχήματος τα πολλά λεφτά τα ρίχνουν τις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων όταν κρίνονται τίτλοι Ευρώπη και παραμονή στην κατηγορία. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε ένα απίστευτο τσεκούρεμα στην απόδοση του διπλού του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα που ήρθε με πολύ κόπο λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Για την ιστορία η απόδοση του διπλού ξεκίνησε από το 2,30 και κατέληξε στο 1,35. Αυτό το Σαββατοκύριακο θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε και να «κλειδώνουν» παιχνίδια και να μην μπορεί καν να τα ποντάρει κανείς με πρώτο και καλύτερο το Πλατανιάς-Παναιτωλικός.  Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα μάτια μας τις δυο τελευταίες αγωνιστικές.


Ηρακλής

Την Κυριακή θα έχει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο από κάθε άλλο παιχνίδι της φετινής χρονιάς στην έναρξη των playoff κόντρα στην ΑΕΚ αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σίγουρο είναι επίσης ότι θα έρθουν πολλοί που δεν έχουν παρακολουθήσει σο γήπεδο κανένα άλλο παιχνίδι και θα έρθουν για πρώτη φορά περιμένοντας από την ομάδα να κερδίσει. Με ενοχλεί όμως που ακούω γκρίνια χωρίς λόγο και αιτία από κόσμο που τον ενοχλεί η κλήρωση το ότι η ομάδα δεν ήταν καλή το τελευταίο διάστημα και διάφορα άλλα τέτοια περίεργα. Δεν είναι μηχανή  μια ομάδα να πηγαίνει όπως θέλει συνέχεια έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε τον καλό Ηρακλή που είδαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος. Όχι γκρίνια όμως θερμή παράκληση.


Έρχεται Καυτανζόγλειο 
ΚΟΚ Στεναχωρημένος θα φύγει την Κυριακή θα με θυμηθείς
ΡΑΠ  Μακάρι αλλά δε το βλέπω

Ραπτόπουλος

Διούδης
Πισωγύρισμα είναι ο επαναπατρισμός του Σωκράτη Διούδη στη χώρα μας, σε ομάδα που τον θέλει το καλοκαίρι. Έστω και αν απέτυχε στη Κλαμπ Μπριζ, θα έπρεπε να επιδιώξει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό σε κάποια, άλλη ομάδα

Φιλάκια
Καλά λέω εγώ ότι πρέπει να προσγειωθεί ελικόπτερο έξω από το Καυτατζόγλειο και να ψάξει τον Σάββα Ξηρό. Εισιτήρια δίνουν στην ΑΕΚ οι ταυτισμένοι πολιτικά οπαδοί του Ηρακλή στον αγώνα της Κυριακής κι ας είναι τελικός για την ομάδα τους.

Πληρώνει

Τελικά μετά την πληρωμή των χρεών δεν θα χρωστάει ο ΠΑΟΚ πουθενά η θα χρωστάει στην DIMERA και θα φέρει τον Χαρίση και τον Κοροβέση μέχρι να εξοφλήσει την εταιρία; Με άλλα λόγια θα ξοφλήσει το δημόσιο και θα χρωστάει την εταιρία; Ρωτάω δεν το υιοθετώ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: