Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ρότζερς: «Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος προπονητής για την Λίβερπουλ»

Ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε πως την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένας καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει στην Λίβερπουλ, αφού στην μέση υπάρχουν το πλάνο για την πρόοδο του συλλόγου και η καλή σχέση που έχει με τους ιδιοκτήτες του.  
Αποσπασματικά η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:
Για τον Χέντερσον: «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι σπουδαία νέα για τον σύλλογο και για τον Τζόρνταν.Θα περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του εδώ. Αυτός και ο Ραχίμ για παράδειγμα, είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Ο σύλλογος δουλεύει σκληρά στα παρασκήνια για να τους κρατήσει».
Για τον Κλοπ και την φημολογία γύρω από το όνομά του: «Όταν είσαι σε έναν σύλλογο σαν την Λίβερπουλ θα αναφέρουν συνεχώς διάφορα ονόματα. Έτσι πάει στους μεγάλους συλλόγους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα την δεδομένη στιγμή για να προπονήσει την Λίβερπουλ. Έχω πολύ δυνατή και καλή σχέση με τους ιδιοκτήτες».
Για την περσινή και τη φετινή σεζόν: «Εάν αφαιρέσω τα συναισθήματα του περασμένου σαββατοκύριακου, αυτή είναι μια ομάδα που κατάφερε πάρα πολλά την περασμένη σεζόν. Είχε έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης και παραλίγο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Φέτος με την 5η θέση και τους δύο ημιτελικούς που πήγαμε κάναμε αυτό ακριβώς που μπορούσαμε την δεδομένη στιγμή. Θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά την σεζόν και να κρατήσουμε το μομέντουμ για την επόμενη. Πρέπει να παλέψουμε για την τετράδα μέχρι το τέλος».
Για τα μεταγραφικά: «Η φιλοδοξία μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι θα φέρουμε παίκτες το καλοκαίρι. Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει. Εάν κάποιες ομάδες κάνουν λάθη, πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα είμαστε εκεί για να τα εκμεταλλευτούμε. Δεν είναι ανάγκη να ξεκαθαρίσω ακριβώς ποιους εννοώ. Έχουμε ένα γκρουπ ανθρώπων που θα δει και θα προσπαθήσει να προσελκύσει κάποιους παίκτες, όπως γίνεται στους περισσότερους συλλόγους».
Τέλος, ο Βορειοϊρλανδός ξεκαθάρισε πως ο Ντάνιελ Στάριτζ δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς κόντρα στην Γουέστ Μπρομ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: