Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Χέντερσον!!

Στην Λίβερπουλ θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη την καριέρα του ο Τζόρνταν Χέντερσον, με τον σύλλογο να ανακοινώνει ανήμερα της «St George's Day» την ανανέωση του συμβολαίου του. Για πενταετές συμβόλαιο κάνουν λόγο τα αγγλικά Μέσα.
Το δικό της δώρο στους οπαδούς της έκανε την εθνική ημέρα της Αγγλίας η Λίβερπουλ.
Μπορεί ο Στίβεν Τζέραρντ να αποχωρεί το καλοκαίρι, οι διαπραγματεύσεις με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να μην οδεύουν τουλάχιστον προς το παρόν σε συμφωνία, αλλά ο σύλλογος έπεισε τελικά τον Τζόρνταν Χέντερσον να παραμείνει.
Αυξάνοντας τις εβδομαδιαίες απολαβές του στις 100.000 και προσφέροντάς του πενταετές συμβόλαιο, σύμφωνα με τον Τύπο αφού δεν γνωστοποιήθηκε επισήμως καμία παράμετρος, οι «κόκκινοι» κράτησαν τον κατά πάσα πιθανότητα νέο πρώτο αρχηγό τους (με την αποχώρηση του «Stevie G»).
«Πετάω στα σύννεφα που τελικά υπέγραψα. Υπήρχε πολλή φημολογία για το μέλλον μου τον τελευταίο καιρό. Είναι σπουδαίο για εμένα που θα παραμείνω σε αυτόν τον σύλλογο. Θεωρώ ότι είναι καλό διάστημα για να κοιτάξουμε μπροστά με την ομάδα που έχουμε, τον προπονητή, το μέγεθος της Λίβερπουλ και τους οπαδούς μας. Πραγματικά πιστεύω πως στα επόμενα χρόνια θα μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε τρόπαια.
Αυτή είναι η επόμενη φάση. Έχουμε δείξει τεράστια βελτίωση τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως η επόμενη φάση είναι να ξεκινήσουμε να διεκδικούμε και να κατακτούμε τρόπαια» ανέφερε ο ίδιος ενώ από την πλευρά του ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς πως ο 24χρονος θα είναι ο νέος captain:

«Ο Τζόρνταν είναι ένας απίθανος επαγγελματίας και η αφοσίωσή του στην καριέρα του και γενικά το ποδόσφαιρο τον κάνει υπόδειγμα για κάθε νεαρό παίκτη. Πέρασε δύσκολα στην Λίβερπουλ αλλά η βελτίωσή του, η ανάπτυξή του μέσα από την δίψα που έχει για το άθλημα και η θέληση που έδειξε τον έκαναν να μάθει και να γίνει καλύτερος.
Το γεγονός ότι υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο είναι ένα σημάδι της πίστης του για το τι μπορούμε να καταφέρουμε εδώ. Θα έχει έναν πολύ μεγάλο ρόλο να παίξει στο πλάνο μας να πάμε αυτήν την ομάδα μπροστά.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον μας και το τι μπορούμε να καταφέρουμε ενωμένοι. Η σημερινή ανανέωση είναι ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός
Οι ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια ομάδα που μπορεί να μεγαλώσει, να βελτιωθεί και να κερδίζει. Έχουμε προχωρήσει σε κάποιες πολύ σημαντικές ανανεώσεις φέτος (σ.σ Στάριτζ, Κουτίνιο, Χέντερσον) και είμαι αισιόδοξος πως, υπό την επιστασία του Ίαν Άιρ, θα έρθουν και άλλες ανανεώσεις μεγάλων ταλέντων, αλλά και προσθήκες σε αυτήν την ομάδα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: