Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Μπαργκάν: «Έχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ»


Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Κενάν Μπαργκάν, ενώ εμφανίζεται κολακευμένος από το ενδεχόμενο να αγωνιστεί τελικά στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μπαργκάν: «Έχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ»
Ενήμερος για τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ για την περίπτωσή του δήλωσε ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος επιβεβαιώνει εμμέσως το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο 26χρονος εξτρέμ υπογράμμισε ότι μία πρόταση από τους Θεσσαλονικείς θα ήταν καλή για εκείνον, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι (από το εξωτερικό) που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαργκάν στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis»

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Έγινε μια συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Δεν μίλησα εγώ με κάποιον από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ξέρω πως έγιναν συζητήσεις».

Για την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει σε αυτόν. Θα είναι, παράλληλα, και για εμένα καλό για να ανεβώ επίπεδο».

Για τους λόγους που θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ: «Όλα παίζουν ρόλο. Ο Σαββίδης τακτοποίησε την ομάδα, έλυσε τα προβλήματα και όλοι θέλουν να παίξουν σε μια υγιή ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και αγωνίζεται στην Ευρώπη. Έχει μια καλή έδρα με πολύ κόσμο οπότε τα πράγματα είναι ιδανικά για έναν ποδοσφαιριστή».

Για το αν έχει και άλλες προτάσεις: «Έχω προτάσεις από το εξωτερικό και το σκέφτομαι σοβαρά. Στην Ελλάδα είναι λίγες οι επιλογές, αφού υπάρχουν προβλήματα, ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλές περιπτώσεις. Αν γίνει κάτι με τον ΠΑΟΚ θα είναι καλό, ειδάλλως θα στραφώ στο εξωτερικό Προτεραιότητα, πάντως έχει ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: